Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς διανύει τον 6ο περίπου μήνα της εγκυμοσύνης της. Πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με μια φωτογραφία μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία και από την στιγμή εκείνη οι ευχές από διάσημους και μη προς το ζευγάρι έχουν "πέσει βροχή".

Μέχρι σήμερα η τραγουδίστρια κρατά χαμηλό προφίλ από τα media και δεν έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με το θαύμα που ζει, ωστόσο, συνεχίζει να ενημερώνει μέσω των social media για τα επαγγελματικά της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Φουρέιρα που θα κάνει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στην εκπομπή Breakfast Star όμως, αποκαλύφθηκε η δημόσια εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει η Ελένη Φουρέιρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και θα δείξει για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Συγκεκριμένα, θα τραγουδήσει στα MadWalk που θα γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου με παρουσιάστρια την Μαριέττα Χρουσαλά.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Μπορεί την Κυριακή 20/11, όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι να ετοιμάζει ένα υπέροχο πάρτι στην βίλα τους στα Νότια Προάστια (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι) για να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού και να γιορτάσουν με οικογένεια και φίλους, το Vanda's blog του Youweekly.gr όμως γνωρίζει ήδη το φύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, που μετέφερε με κάθε επιφύλαξη η Ελένη Φουρέιρα σε 4 μήνες το πολύ θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο αν πάρει από την ομορφιά του μπαμπά και της μαμάς μαζί, θα γίνει ένας κούκλος που σίγουρα θα κάψει πολλές καρδιές.