Άγριο κράξιμο από την Ντέπυ Γκολεμά για την Φαίη Σκορδά: "Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς"

Ποια της φαίνεται συμπαθητική και ποια όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριο κράξιμο από την Ντέπυ Γκολεμά για την Φαίη Σκορδά:

Την Πέμπτη 17/11 στο Mega Καλημέρα μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά κάνοντας δηλώσεις για την ελληνική τηλεόραση και τα reality που την απαρτίζουν. Η τηλεκριτικός αναφέρθηκε στις κακές εντυπώσεις που έχει από την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, τα reality που θεωρεί χυδαία, αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, (δείτε εδώ αν αποχωρεί).

Τα σχόλια της Ντέπυ Γκολεμά για την πρωινή ζώνη και τον Νίκο Μουτσινά

«Φέτος είναι μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά, η ψυχαγωγία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς κατά την άποψή μου είναι στον ΣΚΑΪ, το «Πρωινό μας» και η μετακίνηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν μεγάλο λάθος. Η Μαρία Κορίνθιου τα πάει καλύτερα από τη Δούκισσα Νομικού», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

«Θα προτιμούσα η ψυχαγωγία να μένει στην ψυχαγωγία και η ενημέρωση στην ενημέρωση. Διαβάζω κι εγώ ότι μάλλον, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει εκπομπή στον Alpha. Εκπομπές σαν του Νίκου Μουτσινά νομίζω έχουν ημερομηνία λήξης, ο Νίκος είναι αξιόλογο παιδί και έχει θέση στην τηλεόραση», τόνισε αναφερόμενη στον Νίκο Μουτσινά και συμπλήρωσε: «Σημασία δεν έχει πως θα έβλεπα εγώ τον Νίκο Μουτσινά, αλλά πως θα βρει εκείνος τα πατήματά του».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Love Island

Στη συνέχεια, η Ντέπυ Γκολεμά κλήθηκε να απαντήσει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία όπως είπε δεν την γνωρίζει.

«Ποιά είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ίσως δεν την ξέρω, γιατί ήμουν πολύ εναντίον του Love Island, άγγιζε τα όρια του χυδαίου. Έχω δηλώσει πως η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει και το έχω πει σε όλους τους τόνους. Τους «Ράδιο Αρβύλα» δεν τους παρακολουθώ και δεν τους συμπαθώ κιόλας, με ενοχλούν τα πάντα», παραδέχθηκε.

Τέλος, η τηλεκριτικός αναφέρθηκε και στον Σάκη Ρουβά αποκαλύπτοντας τι την ενοχλεί πάνω του. «Με ενοχλεί ο Ρουβάς που απλώνει το πόδι του στο Voice, το Just το βλέπω, ρίχνω κάποια ματιά».