«Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν άφηνε τον αδερφό μου να...» - Απίστευτες αποκαλύψεις από την Λίτσα Λαζαρίδη

«Αν θέλει να κάνει ταινία τη ζωή της, θα πρέπει να βρει ηθοποιό να παίξει τον ρόλο του Γεωργουλέτη, του πρώτου συζύγου της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν άφηνε τον αδερφό μου να...» - Απίστευτες αποκαλύψεις από την Λίτσα Λαζαρίδη

Στα δικαστήρια θα συναντηθούν όπως φαίνεται, η Πόπη Μαλλιωτάκη με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, λόγω της απόφαση της πρώτης να κάνει ταινία τη ζωή της. Μάλιστα, μερικές δηλώσεις που πραγματοποίησε σχετικά με τις απιστίες του, έκαναν τόσο τη μητέρα του όσο και την αδερφή του αείμνηστου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το 2008, να ξεσπάσουν.

Σήμερα Πέμπτη 17/11 η Λίτσα Λαζαρίδη, μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα εξαπολύοντας απίστευτη επίθεση στην Πόπη Μαλλιωτάκη, κάνοντας αποκαλύψεις.

Όσα είπε η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη για την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Μέχρι τώρα δεν ήθελα να βγω, αλλά με τα ψέματα που λέγονται, κάπου φόρτωσα. Ο αδελφός μου ακόμα και νεκρός πουλάει. Έτσι δεν είναι; Πάντα ήμουν δίπλα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, τη στήριζα σε ό,τι κι αν έλεγε και σε όποιο κανάλι κι αν έβγαινε.

Αν θυμάστε, έβγαινε και κατηγορούσε την Ηλιάδη, τώρα τελευταία τα βρήκαν, χωρίς να βρεθούν τα παιδιά τους. Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Αν θέλουν να ειπωθούν αλήθειες, να ερωτηθεί και η μητέρα και εγώ για να γίνει σωστά η ταινία μικρού μήκους. Όπως έκανε και το βιβλίο; Ούτε αυτό έγινε. Είναι διαφημιστικά κόλπα για να ανεβάζουν τα κασέ τους.

Αν θέλει να κάνει ταινία τη ζωή της, θα πρέπει να βρει κι έναν ηθοποιό να παίξει τον ρόλο του Γεωργουλέτη, του πρώτου συζύγου της. Ξέρει εκείνη γιατί το λέω αυτό. Εφόσον θέλει και η Αγγελική Ηλιάδη να πρωταγωνιστήσει, ας πρωταγωνιστήσει και η πρώτη γυναίκα του αδελφού μου που σήμερα έχει μία κόρη, την ανιψιά μου τη Μαρία που είναι μία άριστη ποινικολόγος. Που αυτό το παιδί μεγάλωσε με την μητέρα του, που δεν είδε ούτε ένα ευρώ από τον πατέρα του…

.Όταν η Πόπη Μαλλιωτάκη γνώρισε τον αδελφό μου, την Νίνα, η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος. Τότε εκείνη ήταν με τον πρώην σύζυγό της στο Ντίσελντορφ, έμπλεξε ο αδελφός μου μαζί της, έφυγαν στην Ελλάδα. Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της η ανιψιά μου. Από την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν επιτράπηκε ποτέ στον αδελφό μου να πάει να δει την κόρη του. Όσον αφορά στη σχέση της Μαλλιωτάκη και της Ηλιάδη, αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα. Τους ρωτάς αν βρεθήκανε τα παιδιά τους; Εμένα με νοιάζει να μην προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Μέχρι εδώ. Την περιουσία που έχει η Ποπή Μαλλιωτάκη την απέκτησε από τον αδελφό μου», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Λαζαρίδη.

Το ξέσπασμα της μητέρας του

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι και αν θέλουν να δημοσιότητα να βγάλουν τον εαυτό τους, τον γιο, την κόρη της. Να αφήσουν το παιδί μου, την μνήμη του ήσυχη. Δεν τους επιτρέπω καθόλου. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου. Ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου», δήλωσε αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Στα είπανε; Δεν το λέω εγώ. Θα κινηθεί η δικηγόρος μου πολύ άσχημα και σκληρά. Τον μικρό έχω να τον δω από τα 6μηνα του πατέρα του. Τον άλλο, μέχρι τα 40 του πατέρα του τον είδα, μετά τίποτα».

Η δικηγόρος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Η προσωπική ζωή της κυρίας Μαλλιωτάκη είναι δικαίωμά της να την κάνει ότι θέλει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εάν θα προχωρήσει η κυρία Μαλλιωτάκη στην υλοποίηση οποιασδήποτε ταινίας ή ριάλιτι, τότε θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Όσον αφορά το εξώδικο, ανέφερε: «Θα προχωρήσουμε προκειμένου να απαγορευτεί να αναφέρει το όνομα του κυρίου Λαζαρίδη, διότι στην συνέντευξή της ανέφερε περί απιστιών που είχε υποστεί από τον κύριο Λαζαρίδη».