«Αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο "καρφί" του Νίκου Κοκλώνη

Το είπε με τον πιο κομψό τρόπο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο

Ένα μικρό περιστατικό έχει σημειωθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Κοκλώνη λόγω του J2US που παίζει στον ALPHA. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες στο Πρωινό, πως ο παραγωγός χάνει λεφτά από την τσέπη του σε κάθε επεισόδιο, με αποτέλεσμα εκείνος να του απαντήσει.

«Τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. Αν χρειαστώ οικονομικό διευθυντή θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθύνω πρόταση», είχε πει στην εφημερίδα On Time και στον Αλέξη Μίχα.

Η απάντηση του Λιάγκα στο "καρφί" του Κοκλώνη

«Δεν μου το είπε ένα πουλάκι, αλλά κάποιος από την εταιρία του Νίκου Κοκλώνη που συνεργάζεται. Μπράβο στον Νίκο που βάζει λεφτά από την τσέπη του για να κάνει ένα προϊόν, που άσχετα αν αρέσει ή όχι, και νούμερα κάνει και αισθητικά είναι άψογο γιατί το σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Νομίζω ότι η συμφωνία με τον Alpha είναι να παίρνει 100 με 150 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο και ο ίδιος του στοιχίζει – και μπράβο του- 300 χιλιάδες ευρώ. Το είπα για καλό. Μπράβο που υπάρχουν άνθρωποι που για να παράξουν ένα ωραίο αποτέλεσμα, βάζουν λεφτά από την τσέπη τους.

Και βγήκε και μου απάντησε ότι αν ψάχνει οικονομικό σύμβουλο, θα με σκεφτεί. Να του πω ότι εγώ δεν γνωρίζω από οικονομικά, ένα ρεπορτάζ έδωσα και είναι πραγματικό. Αν δεν είναι, να βγει να το πει ο ίδιος. Αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω 2-3 να του συστήσω. Είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας. Δεν νομίζω overall να χάνει λεφτά. Θετικό θα είναι το πρόσημο. Μπαίνει μέσα, σας το λέω ξεκάθαρα! Μπαίνει μέσα. Δεν πειράζει, υπάρχουν κι άνθρωποι δημιουργοί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ποσό που έδωσε η Άννα Βίσση στον Νίκο Κοκλώνη για να πάει στο J2US

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης σε ένα live του J2us, είχε παρακαλέσει αρκετές φορές και με διάφορα μέσα και τρόπους την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στη σκηνή του show, αλλά εκείνη συνεχώς απέρριπτε τις προτάσεις του.

Τι άλλο θα την έκανε να πει το ναι μετά από τόσα όχι, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που οι τραγουδιστές όπως οι ηθοποιοί δεν έχουν σχεδόν καθόλου δουλειά; Μα φυσικά μια πολύ καλή χρηματική αμοιβή.

Βίσση λεφτά J2us

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αρχικά είχε κάνει την προσφορά των 10.000 ευρώ στην Άννα Βίσση αλλά εκείνη είπε όχι, και μετά από πολύ κόπο κατέληξαν να κλείσουν στα 20.000 ευρώ, ένα αρκετό βαρβάτο ποσό θα έλεγε κανείς!

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Κοκλώνης κάθε άλλο παρά τσιγγούνης δεν είναι κι αυτό φάνηκε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα προβολής του J2us, αφού ξεκίνησε να δίνει για δώρα στους τηλεθεατές από iphone μέχρι ολόκληρο αυτοκίνητο.