Μάνια Ντέλου: "Έχασα πολλά κιλά..." - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

"Είχα περάσει κρίσεις πανικού"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάνια Ντέλου:

Την Πέμπτη 17/11, η Μάνια Ντέλου (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της) μίλησε στην κάμερα του Happy Day στον Alpha, για τις κρίσεις πανικού, την αλλαγή στην εμφάνιση της και την ζαχαροπλαστική.

Η Miss Hellas 1993, αναφέρθηκε επίσης, στον τρόπο που έκλεισε το ζαχαροπλαστείο της σε μια νύχτα για να "γυρίσει στον κόσμο".

Η εξωτερική της εμφάνισή της Μάνιας Ντέλου και τα κιλά που έχασε

Η Μάνια Ντέλου αναφέρθηκε και στο ότι έκλεισε το ζαχαροπλαστείο της για να μπορεί να ζήσει. Επιπλέον, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, είπε «Έχασα πολλά κιλά… Έκλεισα το μαγαζί και έχασα τα κιλά. Πήρα πολλά κιλά γιατί έτρωγα πολύ, δοκίμαζα ότι υπάρχει. Πήρα τα κιλάκια μου και το ευχαριστήθηκα…»!

Η Μάνια Ντέλου αλλαγμένη και αδυνατισμένη
( instagram / maniadelou)

Η Μάνια Ντέλου αλλαγμένη
(instagram / maniadelou)

«Έκλεισα το ζαχαροπλαστείο. Σε μια νύχτα την απόφαση αλλά ουσιαστικά το είχα μελετήσει. Είχα πει ότι όταν τα παιδιά θα γίνουν 18 ετών θα φύγω, θέλω να γυρίσω τον κόσμο τώρα. Έχω αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου που μπροστά μου δεν θέλω να σκεφτώ κάτι, θέλω απλά να ζήσω», είπε χαρακτηριστικά!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είχα περάσει κρίσεις πανικού. Μη νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει, άλλες φορές έρχεται άλλες όχι. Τότε όταν έλεγες ότι έχεις κρίσεις πανικού έλεγαν ότι είσαι τρελός, δεν καταλάβαινε ο άλλος τι νιώθεις. Τώρα νομίζω ότι έχει ο περισσότερος κόσμος. Όταν έβγαινα στην Σταματίνα τότε, είχα κρίσεις πανικού. Πολλές φορές αν την ρωτήσεις, ερχόμουν κι έκανα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πήγαινα».

Ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, είπε «Έχασα πολλά κιλά… Έκλεισα το μαγαζί και έχασα τα κιλά. Πήρα πολλά κιλά γιατί έτρωγα πολύ, δοκίμαζα ότι υπάρχει. Πήρα τα κιλάκια μου και το ευχαριστήθηκα…»!

Για τη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή: «Δεν κάνουμε πια τόση κολλητή παρέα. Έχει πολλές υποχρεώσεις και είναι λογικό. Ξέρεις, τα προγράμματα μετά από κάποιο διάστημα, θα πρέπει να ταιριάξουν και οι συγκυρίες. Με τη Δέσποινα ήταν ωραίο γιατί τα παιδιά μας είχαν ίδια ηλικία. Είναι φάσεις στη ζωή που με κάποιους ανθρώπους κουμπώνεις. Αυτό είναι. Η κόρη μου έκανε κολλητή παρέα με τη Μελίνα Νικολαΐδη».

Λίγα λόγια για την Μάνια Ντέλου

  • Το πραγματικό την ονοματεπώνυμο είναι Μαρία Κατσίκη
  • Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Γρηγόρη Σαράντη για 15 χρόνια
  • Η Μάνια Ντέλου δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει πως είναι 44 ετών
  • Έχει συνεργάστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, όπως Κωστέτσος, Τσέλιος, Ασλάνης και έκανε πολλές φωτογραφήσεις για γνωστά περιοδικά
  • Μπήκε στον χώρο του modeling από τα 13 της