«Είμαστε χώρα υποκρισίας» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον "πόλεμο" που δέχεται ο Γιάννης Ζουγανέλης

Για ποιο λόγο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαστε χώρα υποκρισίας» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάρει φόρα στην σημερινή (17/11) εκπομπή του Πρωινού στο κανάλι του ΑΝΤ1 και αφού ξέσπασε κατά του Νίκου Μουτσινά, έπιασε το θέμα του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος τις προάλλες έκανε μία αποκάλυψη για ανθρώπους που το πρότειναν να συνευρεθεί με παιδιά.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, πήρε το μέρος του ηθοποιού, διότι πολλοί ήταν εκείνοι που "έπεσαν να τον φάνε" άδικα κατά τη γνώμη του, εφόσον δεν έκανε ουσιαστικά κάτι κακό ο ίδιος.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον Γιάννη Ζουγανέλη

«Είμαστε χώρα υποκρισίας. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε μια αλήθεια του. Όλοι, αντί να πούμε "πάμε να βρούμε ποια είναι αυτά τα τέρατα", αφελώς ο Γιάννης είπε μια αλήθεια και στη χώρα της υποκρισίας, όλοι τα έχουν βάλει με τον Ζουγανέλη», είπε αρχικά.

«Ο Ζουγανέλης δεν είπε "πάω εγώ και βιάζω παιδάκια στην Ταϊλάνδη", είπε ότι "ξέρω κάποιους". Αντί να πιάσουμε τα τέρατα αυτά, ασχολούμαστε δύο μέρες να βρίζουμε τον Ζουγανέλη δηλαδή;», αναρωτήθηκε έπειτα.

Αναλυτικά η δήλωση του ηθοποιού

Με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) ο πασίγνωστος και πολύ αγαπητός Έλληνας ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Status» και στον Κωνσταντίνο Καμέα στο κυπριακό Astra Τv έκανε κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις αναφέροντας χαρακτηριστικά πως γνωρίζει άτομα που φεύγουν από Ελλάδα και κατευθύνονται προς Ταϊλάνδη για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με παιδιά.

Το απόσπασμα της συνέντευξης έπαιξε το πρωί της Δευτέρας 14/11 στον αέρα του Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια και την ομάδα της να μένουν άναυδοι.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Γιάννης Ζουγανέλης

«Πολλοί γνωστοί μου πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη γιατί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά. Μη σε εκπλήσσει καθόλου. Απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Υπάρχουν πάρα πολλοί στον κόσμο μας που πάνε στην Ταϊλάνδη να κάνουν σχέσεις με παιδιά. Βέβαια έχουν έρθει και με το έχουν πει. Τους λέω δεν ντρέπεστε; Αλλά πάνε, μη πέφτεις από τα σύννεφα. Με ενοχλεί ο τρόπος που δημοσιεύεται το κακό! Η αναδημοσίευση της βίας φέρνει περισσότερη βία», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.