«Δεν προλαβαίνεις να...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις αποβολές που είχε

Η αναφορά στις εγκυμοσύνες της και την εμπειρία της καισαρικής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν προλαβαίνεις να...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις αποβολές που είχε

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/11 η επί χρόνια συνεργάτιδά της, Ρούλα Σταματοπούλου. Η γνωστή make up artist μίλησε μεταξύ άλλων για την αποβολή που είχε αλλά και στο νεογέννητο μωράκι της, Άγγελο (δείτε το εδώ).

Μάλιστα, με αφορμή την συζήτηση αυτή, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις δύο εγκυμοσύνες που είχε πριν από αρκετά χρόνια και δεν προχώρησαν αλλά και στην εμπειρία της καισαρικής που έζησε με την μικρή Μαρίνα.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στις εγκυμοσύνες της και στην καισαρική

«Μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες στη διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πολλά κορίτσια που θέλανε να μείνουν έγκυες στη δεκαετία 20-30. Εγώ είχα πει η ίδια για τον εαυτό μου για τις 2 φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες τη δεκαετία 30-40. Θέλω να πω ότι όταν όλα όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα. Για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, κάποιοι άλλοι όμως πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω.

Η καισαρική είναι πάρα πολύ γρήγορη. Πλέον έχω και την εμπειρία λόγω και του τελευταίου μου παιδιού. Ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις, είναι αυτό που λέμε ότι σε ένα λεπτό το βλέπεις μπροστά σου» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι...»

Με αφορμή τη συνάντησή της με την Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της ζήτησε συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον Διονύση Σχοινά, αφού τελικά συνειδητοποίησε πως κάνει λάθος.

Στην συνέχεια λοιπόν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έλεγαν όλοι όταν γέννησε το γιο της Άγγελο Λάτσιο, που την ενοχλούσε (δείτε πως ήταν μικρός ο Άγγελος).

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».