«Που πάτε;» - Σε αμηχανία η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της

Αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Που πάτε;» - Σε αμηχανία η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της

Πολλές και διαφορετικές ενότητες σχολιάζει και φιλοξενεί η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Ελένη (δείτε εδώ τη νέα ενότητα του Δημήτρη Ουγγαρέζου) με τα θέματα υγείας να είναι και αυτά στο πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 17/11 καλεσμένη με σύνδεση ήταν η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, η οποία καθώς σχολίαζε το συνδυασμό των ιώσεων και του κορωνοϊού ξαφνικά χάθηκε από το πλάνο με την Ελένη αρχικά να σαστίζει αλλά λόγω μεγάλης εμπειρίας να μη χάνει την ψυχραιμία της.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη με το πλάνο που χάθηκε από την εκπομπή της

«Με συγχωρείτε, κάτι έγινε με το φως, μισό λεπτό», είπε η κιυρία Λινού με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει «Που μου πάτε; Είσαστε γλυκύτατη και ετοιμοπόλεμη, ευχαριστώ πολύ».

«Να είσαστε καλά!», είπε με τη σειρά η κυρία Λινού στην εκπομπή Ελένη του Mega.

Η ατάκα που ισοπέδωσε την Ελένη Μενεγάκη

Έναν πολύ ενδιαφέρων καλεσμένο είχε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη την Τετάρτη 16/11 με τον Σταύρο Σβήγκο να κάθεται στον καναπέ της παρουσιάστριας για πρώτη φόρα με τη χαρά και των δύο να είναι μεγάλη.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε προσωπικές ιστορίες με την Ελένη με μία ωστόσο να είναι αυτή, που την έκανε να ξεσπάσει σε γέλια. Ενώ λοιπόν, μιλούσαν για τις υποχρεώσεις του ηθοποιού εκείνος εξομολογήθηκε, πως είναι σε μία φάση, που θα ήθελε να πάρει σύνταξη και φυσικά η Μενεγάκη δε σταμάτησε να γελάει με την ατάκα αυτή, αφού οριακά δεν τράβηξε τα μαλλιά της (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας του παιδιού του).