«Όταν βγήκαμε από το Survivor...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις του Σάκη Κατσούλη με την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Η κυρία Γεωργία δεν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν βγήκαμε από το Survivor...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις του Σάκη Κατσούλη με την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 17/11 ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τις σχέσεις που έχει με την οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και κυρίως με την μητέρα της, κυρία Γεωργία.

Οι σχέσεις του Σάκη Κατσούλη με την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Ο χρόνος είναι γιατρός. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είδα πάρα πολλά πράγματα, που δε με τιμούσαν και νομίζω πως και για εκείνη δεν ήταν αυτά που πραγματικά πίστευε. Τώρα είμαστε καλά. Είναι όλα τέλεια τώρα. Έχει περάσει 1,5 χρόνος και όποιος κρατάει τέτοιες κακίες δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του.

Πρέπει να βρίσκουμε πρώτα μέσα μας τι συμβαίνει και μετά να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία και στους γύρω μας γιατί όλοι κάνουν λάθη. Στη δικιά μας περίπτωση ήταν οι συγκυρίες έτσι, δεν υπήρχε λάθος. Υπήρχε απόσταση μεταξύ μητέρας και κόρης. Η κυρία Γεωργία δεν ήξερε από κάμερες, όπως κανένας γονιός, ήταν πιο ευάλωτη και είπε κάποια πράγματα. Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι τα συζήτησε με την Μαριαλένα, τα συζήτησε και μαζί και είναι όλα καλά», είπε ο Σάκης Κατσούλης στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, ο οποίος θα συμμετέχει και στο Survivor All Star.

Τι λένε για το ενδεχόμενο γάμου;

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα" για τις πιθανότητες γάμου με τον Σάκη Κατσούλη, τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη νέα της ηλεκτρονική πλατφόρμα γυμναστικής και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ Ντάνου-Σάκη (Δείτε εδώ τι συμβαίνει μεταξύ Σάκη-Ντάνου).

«Ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του σε αυτό το θέμα με τον Ντάνο, θεωρώ ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση. Δεν έχουν κάτι να χωρίσουν τα παιδιά», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σχετικά με την εμφάνιση της στο Survivor All Star, η Μαριαλένα είπε, «Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο Survivor All Star, δεν έχω υπογράψει κάτι ακόμα. Όταν πεινάς, τραυματίζεσαι, ορμονικά δεν είσαι καλά, σου λείπουν οι δικοί σου, πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να ξαναπάς στο Survivor, περνάς πάρα πολύ δύσκολα.»

Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παιδιού από μεριάς της, λέγοντας: «Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε, εγώ είμαι λίγο διστακτική. Του λέω να κάνει τις δουλειές του και θα το σκεφτούμε. Έχω και κληρονομικότητα σε δίδυμα. Θα ήθελα δύο παιδάκια.»

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της σχετίζεται με την γυμναστική, όπου θα μπορεί να μπαίνει το κοινό και να γυμνάζεται.