«Μάλλον ο Αριστομένης είναι πολύ σκληρός άντρας! Δεν με...» - Το "καρφί" του Στάθη Σχίζα στον πρώην σύζυγο της Παναγιώταρου

«Στο σημείο που δεν προσβάλλει το δικό μας κομμάτι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μάλλον ο Αριστομένης είναι πολύ σκληρός άντρας! Δεν με...» - Το

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησαν το βράδυ της Πέμπτης 17/11 ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τους ρεπόρτερ να τους ρωτούν για μερικές πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συζύγου της δεύτερης, Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε πως υπήρχε πολύ ισορροπία στην σχέση και στο γάμο του με την όμορφη επιχειρηματία και πως κανείς δεν είχε το πάνω χέρι, με την Αλεξάνδρα να συμφωνεί και να υποστηρίζει πως έχει δίκιο και πως δεν την ενόχλησε διόλου η συγκεκριμένα δήλωση.

Οι δηλώσεις Παναγιώταρου - Σχίζα για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Δεν με ενοχλεί η δήλωση του Αριστομένη, δεν είπε κάτι που δεν ισχύει. Όντως υπήρχε ισορροπία στον γάμο μας, δεν είχε κάποιος το πάνω χέρι. Κάθε σχέση είναι διαφορετική, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Είναι τι σου βγάζει ο καθένας» είπε χαρακτηριστικά.

Με την σειρά του, ο Στάθης τόνισε πως... μάλλον είναι πολύ σκληρός άντρας ο γνωστός πλαστικός χειρούργος.

«Μάλλον είναι πολύ σκληρός άντρας ο Αριστομένης. Δεν έχω κάτι να με ενοχλεί, είμαι πολύ open σαν άνθρωπος. Εννοείται ότι έχουν πολύ καλή σχέση με τον Αριστομένη, έχουν περάσει έναν γάμο μαζί. Εγώ είμαι ένα άλλο κομμάτι. Στο σημείο που δεν προσβάλλει το δικό μας κομμάτι, είμαι οκ», είπε χαρακτηριστικά.

Τι απαντά το ζευγάρι στο ενδεχόμενο γάμου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 16/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε το μοντέλο - επιχειρηματίας για την κοινή της ζωή με τον Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο επόμενο βήμα.

Είναι γεγονός, πως μιλάμε για ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ανέβουν άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό λοιπόν, εξήγησε και η ίδια η Αλεξάνδρα τονίζοντας, πως για την ώρα απολαμβάνουν την συγκατοίκηση και δεν υπάρχουν σχέδια γάμου.

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα. Γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Mega Καλημέρα του Mega.