"Τα 5 λεπτά που βγάζει η Μενεγάκη τον Ουγγαρέζο δεν..." - Η κριτική της Νάνσυς Παραδεισανού για την εκπομπή της Ελένης

"Κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει πώς ακριβώς δουλεύει η Ελένη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day στον Alpha, το πρωί της Παρασκευής(18/11) μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού. Τα σχόλια της δημοσιογράφου, σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη και την «απομάκρυνση» του Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε εδώ το προσβλητικό σχόλιο του προς Κορομηλά&Γερμανού) από το πάνελ ήταν αρκετά "αιχμηρά".

Οι δηλώσεις της Νάνσυ Παραδεισανού για τους Μενεγάκη και Ουγγαρέζο

«Σίγουρα τα 5 λεπτά δεν είναι αυτά που του αξίζουν. Θεωρώ ότι ίσως είναι στο πλαίσιο κάποιας δοκιμής, κάποιου πειράματος» απαντά η Νάνσυ Παραδεισανού για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και προσθέτει: «Θεωρώ ότι και η Ελένη έχει κάτι στο μυαλό της και κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ πώς ακριβώς δουλεύει η Ελένη».

Το περιστατικό με το ερωτικό μήνυμα

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων κα για ένα περιστατικό που είχε στο παρελθόν, με ένα λάθος ερωτικό μήνυμα, δηλαδή ήταν να σταλεί σε έναν φίλο της.

Η σπόντα της Παραδεισανού για διάφορους παραγωγούς της τηλεόρασης

Στο παρελθόν, σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δέχτηκε ερωτήσεις και απάντησε μεταξύ άλλων σε μία που αφορούσε τους παραγωγούς της τηλεόρασης, και πιο συγκεκριμένα τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, και τον Νίκο Κοκλώνη.

Ανάμεσα στα ερωτήματα υπήρξε και ένα που έκανε λόγο για "γλείψιμο" στην τηλεόραση, και τότε σημείωσε: "Νομίζω ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν μία όαση ψυχαγωγίας στη φετινή ατελείωτη Πισπιριγκιάδα... 1000 φορές να βλέπω εκείνον.

Όσον αφορά τον Νίκο Κοκλώνη, κάνει πολύ καλές παραγωγές (Το έζησα στο "Black Out"). Όταν έχεις συνεργαστεί (κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι) με παραγωγούς που είναι για τα σκουπίδια και δεις το καλό, θέλεις να το φωνάξεις από χαρά. Οπότε μάλλον γι' αυτό λένε καλά λόγια οι συνεργάτες του, δεν είναι όλα γλείψιμο. Το καλό -όπως και το κακό- να λέγεται".

 Απασφάλισε η Νάνσυ Παραδεισανού