Επέτειος 5 χρόνων για την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη - Η έκπληξη που τους ετοίμασε ο Φραγκολιάς στο Happy Day

Η αποκάλυψη για τον γάμο τους & τα νέα τους επαγγελματικά βήματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέτειος 5 χρόνων για την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη - Η έκπληξη που τους ετοίμασε ο Φραγκολιάς στο Happy Day

Καλεσμένοι στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, οι οποίο μάλιστα σήμερα 18/11 γιορτάζουν την επέτειο σχέση τους, με το ζευγάρι να είναι και επίσημα μαζί 5 ολόκληρα χρόνια!

Οι δηλώσεις Αντωνά - Σοϊλέδη στο Happy Day

Η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής μίλησαν μεταξύ άλλων για τις ετοιμασίες του γάμου τους (δείτε εδώ το νυφικό της), ενώ απάντησαν και σε μερικές ερωτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφορικά με το ποιος ζηλεύει πιο πολύ, ποιος αργεί περισσότερο να ετοιμαστεί και ποιος παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκαν και στο νέο τους σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες) ενώ ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά του και σχετίζεται με βρέφη, ωστόσο δεν προχώρησε σε παραπάνω αποκαλύψεις.

Όσο μάλιστα το ζευγάρι μιλούσε για τους κουμπάρους του, ένας εκ των οποίων είναι ο Κώστας Φραγκολιάς, εκείνος εισέβαλε στο πλατό με μια τούρτα στα χέρια του για την επέτειο τους.

«Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με την αγαπημένη του Δώρα Πατσιώτη και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μας έκατσαν διάφορα που πήγαν τον γάμο πίσω, η μετακόμιση, οι δουλειές, οπότε ο γάμος θα είναι προς την άνοιξη.

Εννοείται πως το πάμε και με βάση τα ζώδια, γιατί η Μαρία πιστεύει πολύ σε αυτά», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ποιος από τους δυο έκανε το πρώτο βήμα για να γίνουν ζευγάρι;

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης είναι ένα από τα ζευγάρια που γνωρίσαμε ευρέως όταν ο δεύτερος ήταν παίκτης του Survivor 5. Ωστόσο η σχέση τους μετράει χρόνια και όπως φαίνεται μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της απόστασης είναι στα καλύτερά της και ετοιμάζονται για το βήμα παραπάνω. Πρόσφατα σε q&a τους που έκαναν στο instagram ομολόγησαν ποιος από τους δύο έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους.

Το παιχνίδι επιβίωσης ήταν ένα καλό τεστ για τον έρωτά τους, που τους έβγαλε πιο δυνατούς. Και αφού η Αντωνά άντεξε και δεν μάσησε με τις φήμες που κυκλοφορούσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περί φλερτ μεταξύ Σοιλέδη και Σοφιάννας όλα βαίνουν καλώς. Ο Εμμανούηλ πάντως πρόσφατα ''άδειασε ξανά'' τη δημοσιογράφο για τα ξεσπάσματά της.

Μια από τις ερωτήσεις αυτές είχε να κάνει με το ποιος από τους δυο ερωτεύτηκε πρώτος τον άλλο, Ο Άρης Σοϊλέδης λοιπόν, απάντησε πως ήταν εκείνος που ερωτεύτηκε πρώτος τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα την κυνήγησε αρκετά μέχρι να καταφέρει να είναι μαζί της.