«Η κυρία Καγιά παραπονιέται...» - Ένταση στον αέρα του Πρωινού Μας εξαιτίας των δηλώσεων της Βίκυς Καγιά

«Η σιωπή μου, η απάντησή μου», αρκέστηκε να πει η Χριστοπούλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η κυρία Καγιά παραπονιέται...» - Ένταση στον αέρα του Πρωινού Μας εξαιτίας των δηλώσεων της Βίκυς Καγιά

Καλεσμένη του The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/11 η Βίκυ Καγιά, η οποία εξομολογήθηκε τα πάντα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στο bullying που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό, με την ίδια να υποστηρίζει πως αν ήταν να ζητήσει συγγνώμη σε κάποιον, θα το είχε κάνει ήδη πρώτη πρώτη (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Να υπενθυμίσουμε πως η παρουσιάστρια στάθηκε πολύ στο θέμα bullying καθώς πως τις τελευταίες μέρες η ίδια κατηγορείται για άσχημη συμπεριφορά προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την διάρκεια της συνύπαρξής τους στο GNTM.

Πώς σχολίασε το Πρωινό Μας τις δηλώσεις της Καγιά στο The 2night show

Η εν λόγω συνέντευξη προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 18/11 στην εκπομπή Πρωινό Μας, με την Φαίη Σκορδά να έχει αντίθεση άποψη από την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια και πως δεν την αξίζει όλο αυτό που γίνεται, ενώ από την άλλη η τηλεκριτικός υποστήριξε πως δεν χρειάζεται να τονίζουμε το καλό που κάνουμε και πως ενώ λέει πως δεν έχει παράπονο από κανέναν και πως με όλους τα πάει καλά, στην ουσία παραπονιόταν σε όλη της την συνέντευξη.

Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου παρακολουθούσε σιωπηλά τον αντίλογο των 2 γυναικών, με την ίδια στο τέλος να λέει πως η σιωπή της είναι η απάντησή της.

Ο σχολιασμός του Happy Day

Το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της θέλησαν να σχολιάσουν τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά. Μάλιστα, έμειναν πολύ στις δηλώσεις της κατά τις οποίες υποστήριξε πως έχει βοηθήσει πολύ με χρήματα και διασυνδέσεις και πως ποτέ δεν έχει έρθει σε κόντρα με κάποιον.

Μάλιστα, ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε το πόσο καλός άνθρωπος είναι η παρουσιάστρια και πως πράγματι τον έχει βοηθήσει πολύ στα επαγγελματικά του, μιας και ένα διάστημα του είχε παραχωρήσει το σπίτι της.

«Είμαι ένας από αυτούς που έχει βοηθήσει η Βίκυ και στο Παρίσι με διασυνδέσεις για να μπω σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο και στην Νέα Υόρκη, που έφυγε το κορίτσι και μου άφησε το σπίτι της. Μοιραζόμασταν. Σας το έχω ξαναπεί εκτός αέρα. Εντάξει παιδιά πληρώναμε μισό μισό το ενοίκιο. Αυτό είναι το λογικό, αλλά εντάξει σε έβαλε στο σπίτι της. Το έχουμε πει εκτός αέρα, η Βίκυ που ξέρω εγώ προσωπικά κι είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι -έτσι είναι όντως- δεν είναι η Βίκυ που βλέπω στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά.