The 2night show: «Με το χέρι στην καρδιά! Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη...» - Η Βίκυ Καγιά "σπάει" πρώτη φορά την σιωπή της για το bullying

«Αληθινά σου λέω. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The 2night show: «Με το χέρι στην καρδιά! Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη...» - Η Βίκυ Καγιά

Για πρώτη φορά, η Βίκυ Καγιά, μια κυρία της ελληνικής showbiz που αποφεύγει να παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, άνοιξε την καρδιά της το βράδυ της Πέμπτης 17/11 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή The 2night show.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την ιστορία της στον χώρο της μόδας, για τις δυσκολίες που πέρασε στο επάγγελμα που επέλεξε και απάντησε σε όλους όσους την επικρίνουν ή κατηγορούν για την αυστηρότητά της.

Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά

Η καριέρα, τα λάθη και το μόντελινγκ

Η Βίκυ Καγιά υπήρξε από τα μοντέλα που μεσουράνησαν στις πασαρέλες, εντός και εκτός συνόρων, και η ομορφιά της γνώρισε διεθνή αναγνώριση καθώς συνεργάστηκε με τους πιο ξακουστούς οίκους μόδας. Μόλις στα 17 της έφυγε από την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της, ένα όνειρο για το οποίο ο μπαμπάς της είχε αρχικά επιφυλάξεις.

«Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adiana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές. Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όσες φορές είπα “το έχω, έφτασα”, έφαγα μια τσεκουριά στα γόνατα και έπεσα κάτω. Έκανα σόου της Channel, φωτογράφιση για την αμερικανική Vogue και πήγα στο fashion week του Μιλάνου, εκεί κόλλησα σταφυλόκοκκο και έμεινα στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, εκεί έσπασα».

Η Γρηγόρης Αρναούτογλου ακούγοντας για την πορεία της ανέφερε: «Ίσως η σημερινή μας κουβέντα, χωρίς να θέλω να αφήσω κάποιο υπονοούμενο, δικαιολογήσει σε πολλούς ανθρώπους, πολλά πράγματα που δεν δικαιολογούνται σε σένα. Αυτή την σκληρότητα, που εσύ την είπες πριν αυστηρότητα, άλλοι την θεωρούν σκληρότητα και λένε γιατί το κάνει αυτή τώρα αυτό; Τι μας το παίζει τώρα η Βίκυ; Αλλά αν τα βάλει κάτω κανείς και δε τι έκανες, πόση ταλαιπωρία έχεις φάει και πόση μοναξιά…» είπε ο παρουσιαστής.

Πώς απαντάει στις επιθέσεις που δέχεται

«Δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν. Στο λέω, Γρηγόρη, με το χέρι στην καρδιά πως όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ότι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ότι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο».

«Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει «μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ» και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και το αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά. Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη».

«Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα μετά από συγκεκριμένες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κατηγορήθηκε για bullying.

Το τηλεοπτικό της μέλλον

«Αν θα έκανα κάτι, θα έκανα ένα break. Πρωινό δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα».