Στη κηδεία της Μίνας Αδαμάκη ο Γιώργος Κιμούλης - Ντυμένος στα μαύρα και ανέκφραστος

Οδήγησε την ηθοποιό στην τελευταία της κατοικία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Το τελευταίο αντίο στην Μίνα Αδαμάκη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο κοιμητήριο του Βύρωνα, με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες να αποχαιρετούν την σπουδαία ηθοποιό για τελευταία φορά.

«Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από μια ανάρτησή του στα social media.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly βρίσκεται στην κηδεία της Μίνας Αδαμάκη και όπως βλέπουμε πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν δώσει το παρών για να την αποχαιρετήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος παρά το γεγονός πως κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις μετά το σάλο με τις καταγγελίες, θέλησε να βρίσκεται μαζί με τους συναδέλφους του στο τελευταίο αντίο της καλής του φίλης (δείτε εδώ και το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό).

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη & την παρουσία του Γιώργου Κιμούλη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη & την παρουσία του Γιώργου Κιμούλη

φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη & την παρουσία του Γιώργου Κιμούλη

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον θάνατο της ηθοποιού

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 11/11, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε πως η Μίνα Αδαμάκη, η λατρεμένη ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως πράγματι συνέβη αυτό, ιδιαίτερα μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, ωστόσο τα αγαπημένα της πρόσωπα ήρθαν πράγματι αντιμέτωπα με τον θρήνο που συνοδεύει μία τέτοια είδηση.

Το Twitter γέμισε εικόνες και σπαρακτικά μηνύματα σχετικά με την ίδια, με τους περισσότερους να μην μπορούν να ξεχάσουν τον χαρακτηριστικό της ρόλο στις "3 Χάριτες".