«Δεν χρωστάω στη Βίκυ Καγιά την τηλεοπτική μου καριέρα» - Πυρ και μανία η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον αέρα της Super Κατερίνα

«Στο GNTM τσακωνόμασταν on camera και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν χρωστάω στη Βίκυ Καγιά την τηλεοπτική μου καριέρα» - Πυρ και μανία η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον αέρα της Super Κατερίνα

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 18/11 η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η πρώην art director του GNTM αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας και τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά, με αφορμή τα όσα είπε η παρουσιάστρια χθες 17/11 στο The 2night show.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Πέρασα τέλεια. Ήταν ένα ταξίδι μόνο εμπειρίες, τρελή χαρά» δηλώνει για τη συμμετοχή της στο Asia Express, ενώ αποκάλυψε ότι από τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια ξεχωρίζει τη Χριστίνα Κολέτσα με τη Μαρία Μαρούλη αλλά και την Κρίστυ Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη. Δεν πάει καλά σε τηλεθέαση αλλά το χτίζει και έχει καλές κριτικές.

Επειδή αυτούς τους ανθρώπους τους σέβομαι πάρα πολύ, θα καθόμουν και θα το σκεφτόμουν. Προσωπικά, δεν θα ήθελα. Μ’ αρέσει που έχω φύγει από το GNTM και πήγα στο Asia. Εκεί ήμουν art director. Χωρίς να στήνω τα concept, το να είμαι μόνο κριτική επιτροπή δεν με αφορά.

Η Ηλιάνα είναι ένα απίστευτα καλό παιδί και ιδιαίτερα αυθόρμητη. Δεν θέλω να συγκρίνομαι με κανέναν και έχω δηλώσει ότι όποιο πρόβλημα έχω θα το λύσω εκείνη την ώρα κατ’ ιδίαν. Δεν μου αρέσει να τα συζητάω αυτά δημόσια

Στο πλαίσιο της εκπομπής οφείλεις να διαφωνήσεις και να πεις την άποψή σου. Δεν σου δίνει κανένας σενάριο στο GNTM. Είμαι ισχυρογνώμων και πάταγα πόδι. Εμείς με τη Βίκυ τσακωνόμασταν on camera.

Είχα την τύχη και γνώρισα ένα βράδυ τον Βασίλη Ζούλια. Με πήρε από το αρχιτεκτονικό γραφείο που φυτοζωούσα, με πέταξε στο votre beaute, με γνώρισε στον Νικόλα Γεωργίου και άλλαξε η ζωή μου Δεν χρωστάω στη Βίκυ Καγιά την τηλεοπτική μου καριέρα. Έχω υπάρξει υπάλληλός της χρόνια και με πρότεινε για έναν ρόλο για τον οποίο απέτυχα: τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου», κατέληξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Super Κατερίνα του ALPHA.

Η ειρωνική της απάντηση όταν ρωτήθηκε για την Καγιά

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα εντόπισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί και οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής 9/9. Πέρα από την σχέση της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, με τον οποίο παρουσιάζουν μαζί το Asia Express μίλησε και για την Βίκυ Καγιά, απαντώντας συγκεκριμένα στις δηλώσεις της για την πρώην κριτική επιτροπή.

Το διάσημο μοντέλο είχε αναφέρει πως κανείς από τους προηγούμενους κριτές δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της και κανείς δεν της έχει ευχηθεί για το GNTM 5, με την art director να έχει ένα ειρωνικό ύφος την ώρα που μιλούσε. Βέβαια, με μία πρόταση κατάφερε να αλλάξει εντελώς την πορεία της συζήτησης.

«Τέλειο, θα στείλω μήνυμα και περιστέρι θα στείλω με ευχές», είπε αρχικά και συμπλήρωσε έπειτα: «Αυτό που θέλω να πω σαν άνθρωπος είναι ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να πάνε καλά και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».