Δεν είναι ο Μάκης Παντζόπουλος - Ο άντρας για τον οποίο πέφτει στα πατώματα η Ελένη Μενεγάκη

«Τον έβλεπες και έλεγες...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν είναι ο Μάκης Παντζόπουλος - Ο άντρας για τον οποίο πέφτει στα πατώματα η Ελένη Μενεγάκη

Φανερά ενθουσιασμένη με τον σημερινό 18/11 της καλεσμένο είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάλιστα αποκάλυψε τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τηλεθεατές πως τους συνδέουν όμορφες στιγμές. Βέβαια δεν είναι όλοι οι καλεσμένοι της το ίδιο, μιας και η χθεσινή έφερε την παρουσιάστρια σε έντονη αμηχανία.

Συγκεκριμένα, στο πλατό της θα βρεθεί ο Λάμπης Λιβιεράτος, τον οποίο όταν άκουσε στις πρόβες να τραγουδά πριν την έναρξη της εκπομπής, θυμήθηκε διάφορα πράγματα από το παρελθόν.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον σημερινό 18/11 της καλεσμένο, Λάμπη Λιβιεράτο

«Και σε video clip του Λάμπη Λιβιεράτου έπαιξα κι εγώ. Με τον Λάμπη μας συνδέουν όμορφες στιγμές, μας συνδέει το ξεκίνημά μας σε μία άλλη εποχή. Μας συνδέει το ξεκίνημά μας εδώ στο Mega γιατί εδώ είχαμε πρωτοσυναντηθεί.

Εγώ ήμουν στο πρωινό κοκτέιλ και εκείνος έπαιζε σε μία σειρά με τον Γιώργο Κωνσταντίνο και μιλάμε έμπαινες στο καμαρίνι για να βαφτούμε και… τον έβλεπες και έλεγες «μπαμ και κάτω» τόσο απλά…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Που είναι και τι κάνει σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του σχέδια, την οικογένειά του (δείτε εδώ την μικρή κούκλα κόρη του) και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το μοιράζω ανάμεσα στην Κεφαλονιά και την Αθήνα.

Αφορμή είναι αγαπημένα πρόσωπα στην Αθήνα και η δουλειά μου. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και λείπουν πια για σπουδές. Αλλά πάντα υπάρχει κάποιος λόγος να με γυρίζει στην Αθήνα. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να προσφέρω αυτή την μικρή πολυτέλεια στον εαυτό μου να μπορεί να πηγαίνει σε μέρη πιο ήρεμα για να επιστρέφω και να τα δίνω όλα στο live.

Δεν έχω χάσει την παιδικότητά μου. Συμβουλεύω και τα παιδιά μου να μην χάσουν το παιδί μέσα τους. Δεν πειράζει να είσαι ευάλωτος και ας κλάψεις και κάποια στιγμή δεν πειράζει. Έτσι είμαστε οι άνθρωποι. Κάποιοι θα σου φερθούν καλά και κάποιοι όχι.

Προσπαθείς να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που σου κάνουν καλό και ότι τοξικό να το απομακρύνεις. Ο θάνατος είναι το μόνο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, πρέπει να αγαπήσουμε περισσότερο τη ζωή. Για να είμαστε εδώ πρέπει κάποιος κύκλος να κλείσει με κάποιο τρόπο»