Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Είναι ένα φαντασμένο πλάσμα, νομίζει ότι τραγουδάει...» - Άγριο ξέσπασμα από τον πρώτο σύζυγό της Πόπης Μαλλιωτάκη

Τον απάτησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη

«Είναι ένα φαντασμένο πλάσμα, νομίζει ότι τραγουδάει...» - Άγριο ξέσπασμα από τον πρώτο σύζυγό της Πόπης Μαλλιωτάκη
News 18.11.2022 15:36
Από Ελένη Μήτση

Τις τελευταίες ημέρες είναι σαν να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να έχει βγάλει στη φόρα άγνωστα περιστατικά από το παρελθόν της Πόπης Μαλλιωτάκη σχετικά με την κοινή της ζωή με τον εκλιπών Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της και για τις απιστίες του όσο ήταν ζευγάρι, μια νέα δήλωση όμως από τον πρώτο της σύζυγο, Σάκη Γαλάνη στο Super Kατερίνα την Παρασκευή 18/11 έφερε την ανατροπή. Εκείνος με τη σειρά του δήλωσε, πως η τραγουδίστρια τον είχε απατήσει και εκείνη με τον επιχειρηματία κάτι, που τον οδήγησε σε ψυχική εξουθένωση.

Οι δηλώσεις της του πρώτου συζύγου της Πόπης Μαλλιωτάκη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη

«Θέλω να την καταγγείλλω ότι πριν από κάποια χρόνια, ανακάτεψε πράγματα που δεν ισχύουν, έβαλε ανθρώπους να με κυνηγάνε, από τις τηλεοράσεις. Με ταλαιπωρούσε παραπάνω από ένα μήνα, είχα ανεβάσει ζάχαρο, είχα χάσει 15 κιλά, έτοιμος να πεθάνω που λέει ο λόγος και αυτή τη στιγμή κάνει το ίδιο με τον κ. Λαζαρίδη, τον συγχωρεμένο, μόνο και μόνο για να αποκτήσει δημοσιότητα και έχει κοντά και τον γιο της για να τον προωθήσει σε αυτά τα κόλπα».

«Εγώ δεν ήμουν μέσα στη ζωή της; Έχω πολλά να πω για την κ. Μαλλιωτάκη και τη ζωή της, πράγματα που δεν ξέρετε και αν τα ακούσετε θα φρικιάσετε. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην ανακατέψει και να μη βάλει εμένα στο κόλπο της. Αν το κάνει αυτό θα φάει μηνύσεις. Είμαστε που είμαστε άρρωστοι, να μας στείλει στον τάφο δηλαδή; Επειδή θέλει τη δημοσιότητα;».

«Αυτά που ξέρω εγώ για εκείνη, δεν τα ξέρει κανείς. Είναι ένα φαντασμένο πλάσμα, νομίζει ότι τραγουδάει, νομίζει ότι μπορεί να κάνει καριέρα στα 57 της γιατί τόσο είναι. Να τις πείτε αυτά τα χαιρετίσματα. Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα».

«Ο Λαζαρίδης μου κατέστρεψε τη ζωή μου με αυτό που έκανε με την κ. Μαλλιωτάκη. Ήταν δεσμευμένος, τα έφτιαξε με τη γυναίκα μου. Ήμασταν παντρεμένοι, όχι σε σχέση. Τα παράτησα όλα και γύρισα από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη για να ηρεμήσω και να κάνω κάτι καινούριο και δεν κατάφερα τίποτα. Γι αυτό φταίει η κ. Μαλλιωτάκη», τόνισε ο Σάκης Γαλάνης στο Super Kατερίνα του Alpha.

Προχωρά σε εξώδικο η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη "σέρνει" στα δικαστήρια την Πόπη Μαλλιωτάκη περίπου 14 χρόνια μετά την δολοφονία του ίδιου, καθώς θεωρούν ότι η κίνησή της όσον αφορά τα επαγγελματικά της προσβάλει την μνήμη του, εφόσον εκείνη προτίθεται να μιλήσει να για τις απιστίες του και να αποκαλύψει διάφορα άλλα κομμάτια της ζωή του, τα οποία υποστηρίζουν πως μόνο τον προσβάλουν.

Η μητέρα του, λοιπόν, όπως και ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, μίλησαν στην Super Κατερίνα την Τετάρτη 16/11 και προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν. Η άτυχη γυναίκα κατηγορεί την τραγουδίστρια και επισημαίνει πως ποτέ δεν αγάπησε το παιδί της, αλλά πως τον ήθελε μόνο λόγω της οικονομικής του κατάστασης, ενώ ο συνήγορός της οικογένειας εξήγησε πως πράγματι θα προχωρήσουν σε εξώδικο.

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι και αν θέλουν να δημοσιότητα να βγάλουν τον εαυτό τους, τον γιο, την κόρη της. Να αφήσουν το παιδί μου, την μνήμη του ήσυχη. Δεν τους επιτρέπω καθόλου. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου. Ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου», δήλωσε αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Στα είπανε; Δεν το λέω εγώ. Θα κινηθεί η δικηγόρος μου πολύ άσχημα και σκληρά. Τον μικρό έχω να τον δω από τα 6μηνα του πατέρα του. Τον άλλο, μέχρι τα 40 του πατέρα του τον είδα, μετά τίποτα».

Η δικηγόρος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Η προσωπική ζωή της κυρίας Μαλλιωτάκη είναι δικαίωμά της να την κάνει ότι θέλει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εάν θα προχωρήσει η κυρία Μαλλιωτάκη στην υλοποίηση οποιασδήποτε ταινίας ή ριάλιτι, τότε θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Όσον αφορά το εξώδικο, ανέφερε: «Θα προχωρήσουμε προκειμένου να απαγορευτεί να αναφέρει το όνομα του κυρίου Λαζαρίδη, διότι στην συνέντευξή της ανέφερε περί απιστιών που είχε υποστεί από τον κύριο Λαζαρίδη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Προτίθεται να ασκήσει αγωγή και...» - Η απάντηση του δικηγόρου της Πόπης Μαλλιωτάκη για τα ασφαλιστικά μέτρα της οικογένειας Λαζαρίδη

Αγγελική Ηλιάδη - Πόπη Μαλλιωτάκη: Ποια είναι η σχέση τους 14 χρόνια μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη

Share