Ένιωσε εκτεθειμένη - Το άβολο περιστατικό στο κέντρο της Κηφισιάς για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Το αποκάλυψε μόνη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα, που προσπαθεί να συνδυάζει πολλούς ρόλους στη ζωή της, καθώς εκτός από παρουσιάστρια είναι και μητέρα και σύντροφος και φυσικά έχει και άλλες πτυχές, που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει.

Μέσα από μία αναφορά, που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 18/11 στην εκπομπή Ελένη περιέγραψε μια βόλτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο στο κέντρο της Κηφισιάς αλλά και το σκηνικό, που την έκανε να απορήσει στη μέση του δρόμου σχετικά με την προβολή μιας ταινίας (δείτε εδώ το φυτό που έχουν στο σπίτι τους Μενεγάκη και Παντζόπουλος για να τους φέρει καλοτυχία).

Όσα ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για τη βόλτα της στην Κηφισιά με τον Μάκη Παντζόπουλο

«Χθες έκανα μια βόλτα στην Κηφισιά και πέρναγα έξω από κάποιους κινηματογράφους. Και λέμε με το ταίρι μου: “Ποιο έργο παίζει;”. “Δεν ξέρω. Χθες ο Θοδωρής μου είπε αυτό, αυτό και αυτό”, λέω. Πλησιάζουμε κοντά και βλέπουμε δυο παιδικά και δίπλα έλεγε “Κορσές”. Και λέω: “Ρε συ δεν μου έχει τίποτα για αυτό”. Έχει βγει ταινία και δεν μου έχει πει τίποτα το παλληκάρι μου; Και σήμερα μαθαίνω από την Ελένη πως έβλεπες τον “Κορσέ”», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη του Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τί στέλνει συνεχώς στον Μάκη Παντζόπουλο

Το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο με αφορμή ένα θέμα με μία οικογένεια που ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με ένα βανάκι -δείτε επίσης εδώ με τ΄πι ασχολείται η πεθερά της, Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου.

«Εγώ πάντως αυτά τα αυτοκίνητα, όπου τα πετυχαίνω, τα στέλνω στον Μάκη. Του λέω “κοίτα πόσο ωραίο είναι αυτό, σου αρέσει αυτό;” και μου απαντάει κάθε φορά “ναι ρε αγάπη μου αλλά εσύ δεν μπαίνεις να σε πάει κάποιος βόλτα. Τι μου τα δείχνεις αυτά να γυρίσουμε τον κόσμο;”.

“Στα δείχνω τι όμορφα που είναι, δεν θέλω να μπω μέσα να πάω βόλτα”. Πάντως έχω μεγάλη συλλογή σε φωτογραφίες από τέτοια αυτοκίνητα».