"Λύγισε" ο Λάμπης Λιβιεράτος μπροστά στην Ελένη Μενεγάκη - «Γιατί το κάνεις αυτό;»

Ποιος είναι ο λόγος που συγκινήθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε την Ελένη Μενεγάκη να πέσει στα πατώματα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, την Παρασκευή 18/11, όπως εκείνη στη συνέχεια τον έκανε να συγκινηθεί και να μην μπορεί να συγκρατηθεί όσο βρισκόταν στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως συμβαίνει με κάθε καλεσμένο, η ομάδα της παραγωγής ετοιμάζει ένα απόσπασμα με στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του και αυτό ακριβώς συνέβη και σε αυτή την περίπτωση. Όμως, οι εικόνες που αντίκρισε ο ίδιος τον "λύγισαν".

Η συγκίνηση του Λάμπη Λιβιεράτου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Όποια πέτρα και να σήκωνες θα έβρισκες από κάτω το ”Μπαμ και κάτω”, μετά από 25 χρόνια ακούγεται το ίδιο», ανέφερε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια προβλήθηκε το αφιερωματικού βίντεο για το καλλιτέχνη.

«Θες πάλι να με συγκινήσεις ρε φίλε; Γιατί το κάνεις αυτό; Ευχαριστώ πολύ το κορίτσι, με συγκίνησε πάρα πολύ. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αυτές είναι οι κόρες του με την Εύη Αδάμ

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και το τραγούδι τα τελευταία χρόνια της ζωής του και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετική πορεία. Παρόλα αυτά, η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Εύη Αδάμ είναι πάντα η προτεραιότητά του. Μάλιστα, οι τέσσερις τους βιώνουν στιγμές ευτυχίας και υπερηφάνιας, καθώς η μικρή κόρη του πρώην ζευγαριού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της μεγάλης κόρης, Δανάης Λιβιεράτου, την Πέμπτη 21/7, η οποία δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, καταλήγοντας στο βίντεο από το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Η Νεφέλη φαίνεται να περνάει φορώντας τον τήβεννο και τον χιτώνα χαμογελώντας, μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές της, χαιρετώντας προς το μέρος της αδερφής της.

«Το μυστικό της βασίλισσας για καλή ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - instagram

Δανάη Λιβιεράτου - αποφοίτηση αδερφής

Δανάη Λιβιεράτου - ανάρτηση