«Νιώθω τη μοναξιά της κορυφής» - Η μία σπόντα μετά την άλλη από τον Νίκο Μουτσινά για την Ζέτα Μακρυπούλια

Οι εορτασμοί για την "νίκη" της τηλέθέασης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νιώθω τη μοναξιά της κορυφής» - Η μία σπόντα μετά την άλλη από τον Νίκο Μουτσινά για την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Νίκος Μουτσινάς, παρόλο που κατά τη διάρκεια της καραντίνας και την επόμενη χρονιά κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ στην τηλεθέαση με την εκπομπή του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, αυτή τη σεζόν τα ποσοστά που αγγίζει είναι πολύ χαμηλά και συνήθως μονοψήφια. Ωστόσο, την Πέμπτη 17/11 κατάφερε να "ανέβει" και το γιόρτασε (δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης).

Αφού, δηλαδή, κατέκτησε την κορυφή της "ζώνης του", έπρεπε να το κάνει φανερό σε όλους και έτσι ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της σκάλας που του έφερε η παραγωγή και, μάλιστα, άφησε και τις σπόντες του κατά της φίλης και "αντιπάλου" του, Ζέτας Μακρυπούλια, αν και δεν είναι η πρώτη φορά (δείτε εδώ τι άλλο έχει πει για εκείνη) .

Οι σπόντες του Νίκου Μουτσινά για την Ζέτα Μακρυπούλια

«Κυρίες και κύριοι επιτέλους μεσημέριασε. Πώς το περίμενα! Μπαμ και πάνω σκαρφαλώσαμε. Κορυφή. Κανονικά μετά από αυτό…», είπε αρχικά και αφού σκαρφάλωσε και κάρφωσε τη σημαία του Καλό Μεσημεράκι στην κορυφή, δήλωσε με χιούμορ: «Νιώθω και τη μοναξιά της κορυφής. Δεν θέλω να κατέβω. Ζέτα, Ζέτα».

Άλλο ένα αιχμηρό σχόλιό του για τα νούμερα

Μια ιδιαίτερη έναρξη έκανε την Τετάρτη 16/11 ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας με τον δικό του αυθεντικό και πάντα αυτοσαρκαστικό τρόπο τα νούμερα τηλεθέασης του Καλό μεσημεράκι για την Τρίτη 15/11.

Είναι αλήθεια, πως η απήχηση έχει πέσει και τα προχθεσινά νούμερα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά (δείτε εδώ πως τα πήγε). Δεν απέφυγε ωστόσο να το σχολιάσει και δημόσια ευχαριστώντας το κοινό, όσο και αν ήταν αυτό, που έμεινε πιστό στο ραντεβού τους.

«Παιδιά, είμαστε τέλεια. Μπράβο μας! Χθες, εγώ φταίω για σήμερα. Σκαρφαλώνεις, κοίτα πίσω. Αν δεν βλέπεις πίσω. Ευχαριστούμε πάρα πολύ αυτούς τους όποιους, να ‘ναι καλά. Σας ευχαριστούμε, για εσάς κάνουμε εκπομπή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό μεσημεράκι του ΣΚΑΪ.