Σπάνια τους βλέπουμε μαζί - Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του πρωταγωνιστή του Maestro, Ορέστη Χαλκιά με την σύντροφό του

Δείτε την για πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ορέστης Χαλκιάς
Instagram / Ορέστης Χαλκιάς

Ο Ορέστης Χαλκιάς υποδύεται τον Αντώνη στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έναν προβληματισμένο νεαρό αγόρι, που παραδέχτηκε στους γονείς του πως είναι ομοφυλόφιλος, ωστόσο εκείνοι δεν είναι έτοιμοι να το δεθούν πλήρως (δείτε εδώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο συμπρωταγωνιστής του για τις ερωτικές τους σκηνές).

Στην πραγματική ζωή, όμως, είναι ένας άντρας που έχει κλείσει τα 30, γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Βορείου Ελλάδας. Τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τον ρόλο του στη σειρά "Ήλιος" του ΑΝΤ1, όμως η υποκριτική δεν είναι η μόνη του αγάπη.

Ο ίδιος ασχολείται και με την μουσική και παίζει στο συγκρότημα Parafernalia μαζί με άλλους ταλαντούχους νέους. Όσον αφορά, την προσωπική του βέβαια, υπάρχει και εκεί μία μεγάλη αγάπη. Βρίσκεται σε σχέση και την καρδιά του έχει κλέψει η κοπέλα που απεικονίζεται δίπλα από την Εριέττα Μανούρη και τον Αναστάση Ροϊλό, με την οποία τα κοινά τους δημόσια στιγμιότυπα είναι ελάχιστα.

Αυτή είναι η σύντροφος του Ορέστη Χαλκιά, πρωταγωνιστή του Maestro

Ορέστης Χαλκιάς σύντροφος
Instagram / Ορέστης Χαλκιάς

Σάλος στο twitter με το γκέι φιλί του στη σειρά

Ακόμα ένα επεισόδιο Maestro που ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/11 μέσα από την συχνότητα του Mega (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε). Ο κρυφός έρωτας ανάμεσα σε Σπύρο και Αντώνη συνεχίζεται, με τον καθένα από τους δύο, να έρχεται αντιμέτωπος με τις οικογενειακές του δυσκολίες και τις «εκρήξεις» των πατεράδων τους.

Στο επεισόδιο που παρακολούθησε το κοινό εχθές, λοιπόν, οι δύο νεαροί άνδρες συναντήθηκαν στο δάσος προκειμένου να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή.

Εκεί, ο Σπύρος φάνηκε αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος μετά τον καβγά με τον πατέρα της, ξεκινώντας τα φιλιά με τον Αντώνη. Ακολούθησε η ερωτική σκηνή η οποία έκανε το twitter να πάρει «φωτιά».

Οι τηλεθεατές της σειράς κατά κύριο λόγο «χειροκρότησαν» τους δύο πρωταγωνιστές, (Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο) αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ελάχιστα ωστόσο ήταν τα αρνητικά σχόλια, ενώ για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets.