Celebrity game night: «Θα σας οδηγήσω στα άκρα...» - Δεν έχουν ξανά υπάρξει οι ομάδες από το σημερινό (18/11) επεισόδιο

Χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Celebrity game night: «Θα σας οδηγήσω στα άκρα...» - Δεν έχουν ξανά υπάρξει οι ομάδες από το σημερινό (18/11) επεισόδιο

Ένα ακόμη άκρως διασκεδαστικό επεισόδιο θα δούμε την Παρασκευή 18/11 στο Celebrity game night με τη Σμαράγδα Καρύδη (δείτε εδώ την παρουσιάστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ) να υποδέχεται στο πλατό ξεχωριστούς καλεσμένους.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους θα απαρτίζονται από τον Κώστα Τσουρό, τον Θανάση Πάτρα τη Ναταλία Αργυράκη απέναντι από την Κατερίνα Στικούδη, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Μελίνα Μακρή.

Οι σημερινοί (18/11) καλεσμένοι στο Celebrity game night

Το twitter ξετρελάθηκε με τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής

Το βράδυ της Παρασκευής (14/10) το τηλεπαιχνίδι, «Celebrity game night» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Φυσικά, στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι οι οποίοι μπήκαν με το δεξί ήταν οι πρωταγωνιστές της σειράς, «Γη της Ελιάς» όπου προκάλεσαν άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι χρήστες στο Twitter όπου πήραν θέση προκειμένου να σχολιάσουν τα επικά στιγμιότυπα που παρακολουθήσαμε. Έτσι, μόλις είδαν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές δεν δίστασαν να τους αποθεώσουν για τα καλά.