Έχουν μαζί τρία παιδιά - Αυτός είναι ο ψηλός μελαχρινός με γένια σύζυγος της Ελίνας Παπίλα

Η τρυφερή εξομολόγηση για τα γενέθλιά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελίνα Παπίλα
Instagram / Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα, μετά την αποχώρησή της από το STAR (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της), αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι το οποίο πάντοτε συνήθιζε να κάνει, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως σπάνια βλέπουμε ή μαθαίνουμε πράγματα για την προσωπική της ζωή, πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, είναι γνωστό πως είναι παντρεμένη με τον Αντρέα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, τα οποία επισφράγισαν τον έρωτα και την ευτυχία τους.

«Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο τον έχουν μεγαλώσει οι γονείς του. Έβλεπα πάνω του ως συμπεριφορά, το έργο που έχει κάνει η δική του οικογένεια. Προέρχεται μάλιστα από μία μεγάλη οικογένεια, με 7 συνολικά αδέλφια, εκείνος είναι ο 6ος στην σειρά», είχε δηλώσει, μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον καλό της.

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες, ωστόσο ορισμένες φορές η ίδια δημοσιεύει στα social media της μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και έτσι μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από την ζωή τους και να γνωρίσουμε καλύτερα τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελίνας Παπίλα

Την Πέμπτη 17/11, ο Αντρέας είχε τα γενέθλιά του και έτσι η σύζυγός του δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία τους και την συνόδευσε με ένα κείμενο γεμάτο ευχές.

«Κι αν με ρωτήσει κανείς τι είσαι εσύ για μένα, ένα θα του πω…πως είσαι ο άνθρωπός μου! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Σ' αγαπάω και σε χαίρομαι κάθε μέρα και πιο πολύ!!», έγραψε στο προφίλ της.

Ελίνα Παπίλα σύζυγος
Instagram / Ελίνα Παπίλα

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Λίγο πριν η τηλεοπτική σεζόν ρίξει την αυλαία της, η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμα-δες». Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR μίλησε για την τρίτη της εγκυμοσύνη και τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο ήρθε η ενημέρωση της.

Ειδικότερα, η Ελίνα Παπίλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την τρίτη εγκυμοσύνη δεν την περιμέναμε. Για μένα είναι σαν να έκανα πρώτο παιδί. Είχε τελειώσει, δεν υπήρχε στο μυαλό μου. Είδα όμως τόσο μεγάλη χαρά από τα παιδιά μου, όταν τους το είπα, που λέω «για να χαίρονται αυτά τόσο, είναι ότι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί» ενώ εγώ αγχώθηκα και έλεγα πως θα το κάνω και ξανά και όλα αυτά. Ήθελα να κάνω τρίτο παιδί αλλά νωρίτερα. Όταν έκανα τον γιο μου ήθελα μετά από ένα, δυο χρόνια να κάνω ακόμα ένα παιδάκι αλλά δεν προέκυψε».

«Είχα κάποιες ενοχλήσεις και πήγα στον γυναικολόγο με σκοπό να μου πει ότι έχω για παράδειγμα ουρολοίμωξη, να μου δώσει μια αντιβίωση και να μου περάσει. Και μου πρότεινε να κάνω μια ακόμα εξέταση «για να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα», τι να μου πει ο άνθρωπος, την έκανα και ήμουν έγκυος 500%».

«Σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα, τα παιδιά μου είναι μεγάλα πλέον και είναι πολύ γειωμένα. «Η μαμά μας ήταν στο ραδιόφωνο, τώρα είναι στην τηλεόραση». θα πω μόνο ότι εκεί που έχω πιεστεί πάρα πολύ είναι ότι θα ήθελα να είμαι εκεί πιο πολύ στην μεγάλη μου κόρη γιατί είναι στην εφηβεία και ξεκινούν τα πρώτα σκιρτήματα» πρόσθεσε.