Ζήνα Κουτσελίνη: Χαρές στο σπίτι της παρουσιάστριας - Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά της

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη, το τελευταίο διάστημα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν από λίγες ημέρες η κόρη της γιόρτασε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι που της ετοίμασε) και πριν προλάβουν να τελειώσουν καλά καλά οι εορτασμοί, η ίδια και η οικογένειά της γέμισαν το σπίτι τους στολίδια λόγω των Χριστουγέννων.

Η ίδια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το δέντρο και την φάτνη και ευχήθηκε στο κοινό της για τις γιορτές. Τα στολίδια έχουν τα κλασικά χρώματα του κόκκινου και του χρυσού, ενώ έχει επιλέξει να βάλει φωτάκια με ζεστό φως για να κάνει την ατμόσφαιρα λίγο πιο cozy.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ζήνας Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη στολισμός
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη

Νονά για πρώτη φορά η παρουσιάστρια

Τις περισσότερες φορές η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά για πολύ σοβαρά ζητήματα στην εκπομπή της Αλήθειες με την Ζήνα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό), ωστόσο την Παρασκευή 4/11 η ίδια ξεκίνησε την εκπομπή της ανακοινώνοντας μία πολύ ευχάριστη είδηση που έφερε πολλά χαμόγελα και στο πλατό και στους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της Σπύρος Σιγούρος έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων και ύψους 49 εκατοστών και ο ενθουσιασμός της ήταν πολύ μεγάλος.

Το καλό δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει πως νονά του παιδιού δεν θα είναι καμία άλλη πέρα από την ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη, κάτι που την έκανε να συγκινηθεί στον αέρα του STAR, χωρίς να μπορεί να το κρύψει.