Ασύλληπτο - Ο λόγος που η Έλενα Γαλύφα έχει φάει ξύλο από τον πατέρα της όταν ήταν μικρή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο - Ο λόγος που η Έλενα Γαλύφα έχει φάει ξύλο από τον πατέρα της όταν ήταν μικρή

Το όνομα της Έλενας Γαλύφα συζητιέται αρκετά έντονα, ιδιαίτερα μετά την γυμνή της φωτογράφιση στο GNTM 5 (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τα σχόλια που δέχθηκε), ωστόσο μία δήλωση από την συνέντευξη της στο After Dark του OPEN, η οποία προβλήθηκε νωρίτερα στο Happy Day του ALPHA, δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο "ντόρο" γύρω από την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Influencer αποκάλυψε πως είχε φάει ξύλο από τον πατέρα της και ο λόγος, όσο τραγικό κι αν είναι το γεγονός, είναι ξεκαρδιστικός.

Γιατί χτύπησε την Έλενα Γαλύφα ο πατέρας της

«Ο πατέρας μου έχει ανοίξει ξαφνικά την πόρτα του δωματίου μου και με έχει πετύχει να φιλιέμαι με την ντουλάπα. Έχω φάει κάτι ανάποδες εκεί πέρα. Που να καταλάβει ο πατέρας μου, έβλεπε την κόρη του να χαριεντίζεται με την ντουλάπα. Δεν ήταν και απόλυτα φυσιολογικό αλλά εγώ έκανα πρόβα», δήλωσε.

Η ανατριχιαστική περιγραφή της για το τροχαίο που έζησε

Η Έλενα Γαλύφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για το τροχαίο της και να συγκλονίζει με τα λόγια της, αποκαλύπτοντας πως δεν έπαθε κάτι απλά είχε καλυφθεί το πρόσωπό της με αίμα.

Η γνωστή influencer παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μία μεγάλη περιπέτεια που είχε πριν από λίγο καιρό, όταν το αμάξι της ανατράπηκε από την πορεία του.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν της συνέβη τίποτα, παρόλο που το τροχαίο ήταν πολύ σοβαρό και το αμάξι της καταστράφηκε. Την προηγούμενη εβδομάδα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

«Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που έχει ο άνθρωπος. Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου σε ένα σοβαρό τροχαίο. Διαλύθηκε όλο το αυτοκίνητο. Έγινε πριν τέσσερα χρόνια στη Λεωφόρο Κηφισίας. Τα έζησα όλα έντονα. Συνομιλούσα σε κάποιον που δεν υπήρχε δίπλα μου και έλεγα “ας τελειώσει αυτό”. Βγήκα από ένα αυτοκίνητο που δίπλωσε στη μέση και εγώ είχα μόνο ένα ράμμα. Θυμάμαι τα πάντα.

Έλενα Γαλύφα τροχαίο

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά επειδή δεν είχα ορατότητα δεν ένιωθα πολύ καλά. Απ’ έξω φώναζαν όλοι “νεκρή, νεκρή”, γιατί είχε καλυφθεί όλο το πρόσωπό μου με αίμα. Σκουπίστηκα αμέσως να δουν ότι είμαι ζωντανή. Τα θυμάμαι όλα.

Είχα φύγει από ένα σπίτι που ήμασταν παρέα και η αλήθεια είναι ότι είχα πιει λίγο παραπάνω. Δεν ήμουν μεθυσμένη, αλλά δεν είχα διαύγεια. Είδα ένα μηχανάκι να φρενάρει πολύ μακριά μου και πάτησα βίαια το φρένο. Νόμιζα πως ήταν πιο κοντά μου γιατί δεν είχα τη διαύγεια που έχει ένας κανονικός οδηγός χωρίς αλκοόλ. Χτύπησα στην άκρη το διερχόμενο αυτοκίνητο και το δικό μου γύρισε στο αντίθετο ρεύμα. Ξήλωσα ένα δέντρο και προσγειώθηκα σε ένα αυτοκίνητο. Με έβγαλαν με αλυσοπρίονο από το αμάξι».