Έγκυος η Κόνι Μεταξά; Η γκάφα του Αντώνη Κανάκη που πρόδωσε την αλήθεια

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγκυος η Κόνι Μεταξά; Η γκάφα του Αντώνη Κανάκη που πρόδωσε την αλήθεια

Άλλο ένα επεισόδιο του Βινυλίου προβλήθηκε στο κανάλι του ANT1 την Παρασκευή 18/11 και το θέμα που επέλεξε ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του αυτή τη φορά ήταν η "χρυσή εποχή" της νυχτερινής ζωής. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος βγήκε στον αέρα και μίλησε με τον παρουσιαστή.

Εκείνος, όμως, έκανε μία μικρή γκάφα, που σχετίζεται με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, η οποία πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε για τις προτάσεις γάμου που της έκανε ο Μάριος Καπότσης.

Έγκυος η Κόνι Μεταξά;

«Κοιτάξτε να δείτε, για μένα σε όλη αυτή την ιστορία, όλοι είναι κορυφαίοι αλλά εγώ είμαι με ΛΕΠΑ. Τελείωσε. Το δήλωσα από την αρχή και κυρίες και κύριοι δεν είναι απλά ένας ΛΕΠΑ αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένας ΛΕΠΑππούς. Λευτέρη, δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε που είσαι εδώ φίλε».

«Να σου πω. Την αλήθεια, μεταξύ μας. Λίγο κακάκια έκανες με το που η κόρη σου σε έκανε παππού, έτσι;» αναρωτήθηκε με νόημα ο παρουσιατής του ΑΝΤ1 για να εισπράξει όμως την εξής εύλογη απόκριση από τον Λευτέρη Πανταζή. «Ακόμα δεν με έχει κάνει, ρε συ, κάτσε.

Α.Κ.: Δεν σε έκανε; A, δεν έγινες;

Λ.Π.: Όχι, στην προεργασία είμαστε.

Α.Κ.: Οπότε είσαι μελλοντικός ΛΕΠΑππούς.

Αντώνης Κανάκης Λευτέρης Πανταζής

Ξέσπασε η τραγουδίστρια για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Πριν από λίγο καιρό ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Φυσικά, οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε ταξίδι του μέλιτος όπου όπως είδαμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δεν πέρασαν καθόλου άσχημα -δείτε εδώ το χλιδάτο ξενοδοχείο που πήγαν στις Μαλδίβες.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως είναι έγκυος, κάτι που όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της την εξοργίζει ιδιαίτερα καθώς είναι ξεκάθαρα ένα προσωπικό ζήτημα. Βέβαια, ακόμη και μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε εξακολουθεί να λαμβάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορα μηνύματα τα οποία αφορούν τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί για μια ακόμη φορά αφού ανέφερε: Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;».

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά Κόνι Μεταξά - Ανάρτηση στο instagram Φανερό ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά Κόνι Μεταξά