Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον γιο τους - Το βίντεο από το παιδικό του δωμάτιο

Ανυπομονεί η Influencer!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται όλο και πιο έγκυος, όπως εξήγησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή της), και αυτό σημαίνει πως η ημέρα της γέννας είναι όλο και πιο κοντά. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αρχίσει να ετοιμάζεται για να υποδεχθεί το μικρό της αγοράκι.

Στο σπίτι που μένει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, υπάρχει ένα δωμάτιο που πηγαίνει η ίδια συνήθως για να δείξει τα ρούχα της, ωστόσο αυτός ο χώρος θα γίνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού και, σύμφωνα με τα τελευταία βίντεο στο προφίλ της, οι ετοιμασίες ξεκίνησαν.

Το παιδικό δωμάτιο του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο σύντροφός της έπιασε το τρυπάνι, έστρωσε το χαλί, έβαλε και μία μεγάλη συρταριέρα για τα ρούχα που θα έχει το παιδί τους και έτσι δημιούργησαν μία τέλεια μικρή γωνίτσα. «Θα κλάψω», σχολίασε εκείνη.

Έκανε μόνη της ένεση για την θρομβοφιλία η Ιωάννα - Το ανατριχιαστικό βίντεο που δημοσίευσε

Λίγες ημέρες πέρασαν από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως μετά από επίσκεψη που είχε με την γυναικολόγο της, έμαθε πως έχει θρομβοφιλία. Λόγω λοιπόν, της παθολογικής αυτής κατάστασης χρειάζεται να κάνει καθημερινά μια ένεση στην κοιλίτσα της.

«Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου», ανακοίνωσε στο Instagram.

Τι πρώτες ενεσούλες τις έκανε στο φαρμακείο με το που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη (δείτε το στολισμένο σπίτι της στην Αθήνα), ενώ μετά από δυο που έκανε υπό την επίβλεψη του φαρμακοποιού έμαθε να την κάνει μόνη της και πλέον τις κάνει στο σπίτι.

Πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την πρώτη ένεση που έκανε εντελώς μόνη της, θέλοντας να μας δείξει πως γίνεται.

«Σήμερα θα κάνουμε μαζί πρώτη φορά τις ενεσούλες που ξεκινάω να κάνω μόνη μου κάθε ημέρα για το μπεμπίνη που είναι 7μιση σχεδόν μηνών. Είναι μικρή ενεσούλα. Χθες και προχθές την έκαναν με την βοήθεια του φαρμακοποιού», είπε μεταξύ άλλων.