«Βγαίνεις και λες χωρίς καμία έρευνα ότι...» - Εξερράγη στον αέρα της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου

Με αφορμή την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βγαίνεις και λες χωρίς καμία έρευνα ότι...» - Εξερράγη στον αέρα της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου

Συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση 19χρονου στην «Κιβωτό του κόσμου» και για τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ψυχολογική βία στα παιδιά.

Το πρωί του Σαββάτου 19/11, η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ασχολήθηκε με την εν λόγω υπόθεση, με την Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα, να ξεσπά άσχημα στο άκουσμα των δηλώσεων του πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας του.

Ο πάτερ Αντώνιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλο αυτό γίνεται ως εκδίκηση από τον 19χρονο, ένας ισχυρισμός που έφερε τεράστια ένταση στο πλατό της πρωινής εκπομπής.

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πάτερ Αντώνιο και την υπόθεση της Κιβωτού

«Όταν είσαι στη θέση αυτών των ανθρώπων και έρχεται το παιδί σου και σου λέει ότι του έχει συμβεί αυτό. Εσύ αντί να πεις θα το ψάξω, θα γυρίσω τη δομή ανάποδα να βρω ποιος σου έκανε αυτό το πράγμα, βγες και λες χωρίς καμία έρευνα ότι το έκανε με κακία, με δόλο και για εκδίκηση για την αγάπη που του δώσαμε;

Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεται δίπλα στο παιδί σου; Εάν έρθει το παιδί μου και μου πει κάτι θα πω “πωπω τι κακία;” . Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα;», είπε έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η καταγγελία του 19χρονου από την Κιβωτό του Κόσμου

Στο T-Live, λοιπόν, στο κανάλι του ALPHA παρουσιάστηκε ένα μικρό μέρος αυτής με το αγόρι να αποκαλύπτει μέσα σε όλα πως πάντα ήταν υποχρεωμένος να συνευρίσκεται με το πρόσωπο που καταγγέλλει σε ιδιωτικό χώρο της δομής που άνηκε στον ίδιο.

«Αποφάσισα να μιλήσω, γιατί δεν άντεξα τον προσβλητικό και υποτιμητικό του τρόπο. Με υποχρέωνε να κάνω τα ίδια και στον ίδιο. Με απειλούσε και ήμουν υποχείριό του. Μου έλεγε με έχεις ανάγκη και γι’ αυτό δεν πρόκειται να πεις το παραμικρό», ανέφερε.