«Άκουσα κάποια πράγματα για την...» - Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα για την φωτογραφία με την χειρονομία που ανέβασε και κατέβασε σε λίγα λεπτά

«Με ενόχλησε πολύ! Δεν ήταν σωστό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άκουσα κάποια πράγματα για την...» - Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα για την φωτογραφία με την χειρονομία που ανέβασε και κατέβασε σε λίγα λεπτά

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 18/11 η Τζούλια Νόβα, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων για την ανάρτηση που είχε κάνει με χειρονομία αλλά και το λόγο που μπήκε στην διαδικασία να δημοσιεύσει μία τέτοια φωτογραφία, την οποία και εν τέλει την κατέβασε, ωστόσο εμείς την έχουμε και μπορείτε να την δείτε εδώ!

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα για την φωτογραφία με την χειρονομία που ανέβασε

«Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου και το άτομό μου και με έβγαλαν λιγάκι εκτός. Το άκουσα από έναν άνθρωπο που μέχρι εκείνη την ημέρα τον αγαπούσα και δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια άποψη για εμένα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο τα είπε. Έτσι όπως το είπε, την ώρα που το είπε κι έκανα ένα μπαμ.

Δεν έχει σημασία. Η ουσία ήταν ότι είναι μια άποψη δική του και κάποιων άλλων φίλων του. Εμένα δεν μου άρεσε επειδή ήταν ένας άνθρωπος που το έχω σταθεί πάρα πολύ. Με ενόχλησε πολύ. Δεν ήταν σωστό».

«Έχουμε ηρεμήσει πολύ εφόσον έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος και αναρρώνει» είπε για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Μάρκου.

Η ανάρτηση - απάντηση που έκανε αμέσως μετά το κατέβασμα της συγκεκριμένης φωτογραφίας

«Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό, αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού, σας φαίνεται τόσο προσβλητικό… τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Από ότι φαίνεται, απλώς το βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα στο νέο story που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η απάντησή της Τζούλιας Νόβα στις αντιδράσεις που προκάλεσε με την συγκεκριμένη φωτογραφία