Τζούλια Νόβα: Η φωτογραφία που ανέβασε και κατέβασε σε λίγα λεπτά - Υπάρχει μόνο εδώ

Η εξήγηση που έδωσε για το συμβάν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/julianova1
Instagram/julianova1

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στο Instagram με την επίθεση που δέχτηκε η Τζούλια Νόβα για την καταγωγή της. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το τηλεπαιχνίδι "Τροχός της Τύχης" έχει καταγωγή από την Ουκρανία, με αποτέλεσμα να δεχτεί πολύ άσχημα σχόλια στα social media.

Η ίδια λοιπόν απάντησε στα σχόλια αυτά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, ποζάροντας στην κάμερα σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο και γράφοντας μεταξύ άλλων «Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι».

Την εν λόγω φωτογραφία ωστόσο, την διέγραψε λίγα λεπτά μετά λόγω του μεγάλου ντόρου που έφερε. Εμείς όμως, την έχουμε και θα την δείτε παρακάτω.

Αυτή την φωτογραφία ανέβασε και κατέβασε η Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα τις τελευταίες ημέρες έχει περάσει αρκετά δύσκολα, καθώς ο πρώην σύντροφός της δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας κάνει 4 χειρουργεία.

Η ίδια λοιπόν, έχοντας κατεβάσει την παραπάνω φωτογραφία, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Η δημόσια συγγνώμη της

«Εν βρασμό ανέβασα μια φωτο εκφράζοντας παράπονο για τον ρατσισμό που νιώθουμε από κάποια άτομα που λόγο του ότι δεν είμαστε Έλληνες ή δεν είμαστε πλούσιοι μας θεωρούν πιο κάυω και συνδειδητοποίησαν πόση κακία υπάρχει στον κόσμο.

Πραγματικά λυποάμαι που στην εποχή που ζούμε το 2022 οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πως στον ίδιο πλανήτη ζούμε και είμαστε όλοι ίσοι και στο τέλος όλοι στο ίδιο μέρος θα καταλήξουμε.

Μπορεί να ήταν λάθος η χειρονομία (την έκαναν όμως χαριτωμένα γιατί που δεν κρατάω κακία σε κανέναν για αυτό και κακό να μου κάνεις αν μου ζητήσεις μετά βοήθεια εγώ πάντα εκεί θα είμαι για να βοηθήσω και όσοι με έχουν γνωρίζει το ξέρουν αυτό) δεν έβγαλα όμως κακία όπως βγάλανε μερικοί γιατί δεν έχω κακίες μέσα μου», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της η Τζούλια Νόβα.

Τζούλια Νόβα ρατσισμός