«Για να κάνουμε νούμερα...» - Οι αναρτήσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη

Η πρώτη της αντίδραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πρώτη του τηλεοπτική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος "έσπασε" την σιωπή του για την δικαστική του διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του, στους μάρτυρες υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου, στην οικονομική του καταστροφή αλλά και στο ενδεχόμενο αθώωσής του (δείτε εδώ όλη την συνέντευξη).

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Μάνος Παπαγιάννης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κα Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης».

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη

Η ίδια ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για τη αυτή συνέντευξη του ηθοποιού, όμως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε repost τα υποστηρικτικά προς το πρόσωπό της σχόλια από την ομάδα «Γυναίκες Καριέρας» (δείτε εδώ την συγκλονιστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε η Σοφία Παυλίδου με τους μώλωπες στο κορμί της).

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη 3

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη 2

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη

Το σχόλιο όλο νόημα του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη Παπαγιάννη

Μάλιστα, μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει την θέση του, προτού προκύψουν άνευ λόγου προβλήματα.

«Παιδιά κοιτάξτε να δείτε για να το καθαρίσω, γιατί τώρα θα λέτε ότι… Ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να δίνει βήμα σε όλους τους ανθρώπους. Σε όλους τους ανθρώπους. Και εντάξει, ήταν ο Μάνος Παπαγιάννης, επέλεξε να μιλήσει στην εκπομπή μας, τον ευχαριστώ πραγματικά για αυτό.

Είχε να μιλήσει τέσσερα χρόνια και από εκεί και πέρα όλους μας κρίνει ο κόσμος και όταν υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές τα δικαστήρια» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.