«Το σημάδι της ντροπής» - Συγκλονίζει η φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου από τον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί

Η φωτογραφία "γροθιά στο στομάχι"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το σημάδι της ντροπής» - Συγκλονίζει η φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου από τον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί

Μετά την Άννα Μαρία Βέλλη και η Σοφία Παυλίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκλονιστική φωτογραφία με τις μελανιές της μετά τον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί.

Η ανάρτηση αυτή από την ηθοποιό έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η Σοφία Παυλίδου έχει μιλήσει πολλές φορές για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ είχε σημειώσει πως αυτός που στάθηκε στο πλευρό της σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου ξυλοδαρμός

«Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό»

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend το μεσημέρι της Κυριακής (14/11). Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό ξυλοδαρμού της από γνωστό ηθοποιό και το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η μοναξιά είναι απολαυστική γιατί απολαμβάνω πια απενοχοποιημένα τον χρόνο μου. Πήγα σε ψυχολόγο για να καταφέρω να διαχειριστώ πώς ήθελα να χωρίσω. Είναι μακρινά όλα αυτά, γιατί έχουν περάσει έξι χρόνια.

Δεν με θυμώνει που το δικό μου περιστατικό δεν έγινε δεκτό από την κοινωνία μας γιατί δεν ήταν έτοιμη. Με χαροποιεί που τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Δε με θυμώνει γιατί ούτε ήταν σκοπός μου να ξεκινήσω κάποιο κίνημα, ούτε μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Δέχτηκα μία δράση και είχα μία αντίδραση.

Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί έπρεπε να βγαίνω κάθε μέρα. Από τη στιγμή που δεν μιλούσα εγώ, δόθηκε βήμα στον θύτη και μιλούσε κι έλεγε –πέρα από τις ανακρίβειες- πράγματα τα οποία σήμερα δεν θα τα ακούγαμε.

Δεν ξέρω αν μου στοίχισε επαγγελματικά όλο αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται ένας σκηνοθέτης ή παραγωγός. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

Δεν ξέρω αν θα φτάσει αυτή η καταγγελία στο ΣΕΗ. Γιατί τη στιγμή που σκεφτήκαμε να γίνει αυτό, ήταν η στιγμή που άλλες πολύ πιο δυνατές και ποινικά κολάσιμες υποθέσεις ήταν πολύ σοβαρές. Σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν το πρωτεύον. Σοκαριστήκαμε κι εμείς» κατέληξε η ηθοποιός, η οποία έκανε και μια νέα καταγγελία.