Σοφία Παυλίδου: «Ο Χρήστος με υποστήριξε, στάθηκε δίπλα μου»

Οι νέες δηλώσεις της για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου: «Ο Χρήστος με υποστήριξε, στάθηκε δίπλα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν το πρωί της Τετάρτης η Σοφία Παυλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεσή της με τον Μάνο Παπαγιάννη και στην υποστήριξη που είχε από τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου στο Πάμε Δανάη

«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά» είπε για τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον συνάδελφό της.

Για τη Φάρμα είπε: «Η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να βρεθώ με κόσμο. Πήγα πολύ συνειδητά στη Φάρμα για να διασκεδάσω και να την απολαύσω. Όταν σταμάτησα να το αισθάνομαι, λέω δεν υπάρχει κανένας λόγος και αποχώρησα. Θέλω να κερδίσει ο Ντούπης, γιατί μας βοήθησε όλους από την αρχή για να επιβιώσουμε».

«Οι γιοι μου είναι πολύ προστατευτικοί απέναντί μου κι εγώ ως μαμά δεν φοβάμαι μην κακοπέσουν. Είναι δύο υπέροχα παιδιά και πιστεύω ότι θα έλξουν στη ζωή τους το καλό, γιατί εκπέμπουν το καλό», δήλωσε και συνέχισε: «Ο Χρήστος με υποστήριξε με κομψότητα και στάθηκε δίπλα μου, όπως ακριβώς το περίμενα. Όταν έχεις παιδιά με κάποιον και έχεις χωρίσει, οφείλεις να βάλεις στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να έχεις μία καλή σχέση».

Η συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου στο The 2night Show

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, τη «Φάρμα», αλλά και στην βία που είχε υποστεί στο παρελθόν από συνάδελφο της.

Αρχικά για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο είπε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση γιατί την έχουμε δουλέψει πολύ». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά στον Λυκαβηττό την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Αθήνα.

Αναφερόμενη στη Φάρμα και στην οικειοθελή αποχώρηση της ανέφερε: «Έφυγα γιατί έπαθα έναν πανικό. Αισθάνθηκα ότι δεν θα ανταπεξέλθω στα αγωνίσματα». Ενώ, μετά την αποχώρηση της, η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Γιατί δεν ήμουν εγώ η αφορμή. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες “που δεν σε ακούσαμε τότε”, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά.

Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν μια περίοδος με ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή.

Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, συνδυαστικά με το ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Και συνέχισε: «Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω».