Σοφία Παυλίδου: Κόλλησε κορωνοϊό αμέσως μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

«Είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Παυλίδου: Κόλλησε κορωνοϊό αμέσως μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε η Σοφία Παυλίδου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, «Φάρμα».

Η γνωστή ηθοποιός μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον όσο συμμετείχε στο παιχνίδι, ωστόσο η ίδια θέλησε από νωρίς να επιστρέψει στην κανονική της ζωή.

Όπως φάνηκε όμως δεν ήταν και ιδιαίτερα τυχερή καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως κόλλησε κορωνοϊό. Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε, περιέγραψε την εμπειρία της στην «Φάρμα» αλλά και ότι βγήκε θετική στον ιό..

Η αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου για τον κορωνοϊό

“Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω halter. Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου.

Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοιό. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού, είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό. Έκατσα άλλες δύο εβδομάδες στο σπίτι”.

Σοφία Παυλίδου κόλλησε κορωνοϊό αμέσως μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Όλα όσα είδαμε το Σαββάτου 3 Απριλίου στην Φάρμα

Η πρώτη μονομάχος η Μαρία Φραγκάκη

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να δίνει την μαύρη πέτρα σε έναν από τους δύο υπηρέτες και να τον ορίζει ως πρώτο μονομάχο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε στο τραπέζι τους παίκτες προκειμένου να ανακοινώσει ο Βασίλης, σαν αρχηγός της εβδομάδας, τον πρώτο μονομάχο.

Φάρμα πρώτη μονομάχος η Μαρία Φραγκάκη

Ο ίδιος λοιπόν έδωσε την πέτρα στην Μαρία Φραγκάκη, που ήταν υπηρέτρια μαζί με τον Θανάση Πάτρα, με την πρόφαση πως έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στο σπίτι ενώ δήλωσε πως αν φύγει δεν θα φταίει αυτός αλλά ο δικός της τραυματισμός.

Η φράση του Βασίλη που προκάλεσε εντάσεις στο σπίτι

Εντάσεις προκάλεσε μια συγκεκριμένη φράση του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, με τον οποίο τα έβαλαν όλες οι γυναίκες του σπιτιού.

Αφού ο Βασίλης ανακοίνωσε πως η πρώτη μονομάχος είναι η Μαρία Φραγκάκη, ο ίδιος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.

Φάρμα η φράση του Βασίλη που προκάλεσε εντάσεις στο σπίτι

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις γυναίκες πως δεν κάνουν και πολλά στο σπίτι, παρά μόνο να.. ανακατεύουν τα φασόλια! Φυσικά, η φράση αυτή προκάλεσε τόσο τον εκνευρισμό της Μαρίας όσο και των υπόλοιπων γυναικών, με την Κάτια να τονίζει πως στην κουζίνα μαγειρεύουν μόνο οι γυναίκες ενώ οι άντρες αρνούνται κατηγορηματικά!

Ο Σάκης αμέσως μετά επισήμανε πως όλες αυτές οι στερεοτυπικές αντιλήψεις πρέπει να μείνουν έξω και από την Φάρμα και γενικώς από την ζωή μας!

Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης»

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσαν στην Φάρμα οι δηλώσεις του αρχηγού, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, αναφορικά με τις γυναίκες και τις δουλειές που κάνουν στο σπίτι.

Ο Βασίλης όρισε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Φραγκάκη, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να διαφωνεί και να ξεσπά αμέσως μετά.

Φάρμα ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου

«Είναι η πρώτη μεγάλη ανευθυνότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Έπρεπε να το σκεφτούν όλοι κι ότι την επέλεξε να αγωνιστεί, το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης, ανθρωπιάς που έχω παλέψει σε όλη μου την ζωή για αυτά. Να έρθω σε ένα παιχνίδι για να γ…ω τις αξίες μου;

Δεν υπάρχει περίπτωση. Πολλές φορές έχω δώσει την ζωή μου για κάποια πράγματα και αν τα περάσω στα παιδιά μέσα από τα μαθήματα υποκριτικής κι αυτοβελτίωσης.

Για την αγάπη προς τους δικούς μου είναι κάτι που δεν θα το κάνω ποτέ ότι έπαθλο και να μου δώσουν. Συγγνώμη που παραφέρθηκα και μίλησα πιο έντονα αλλά είναι κάτι που με τάραξε πολύ.»

Η Κυριακή κέρδισε ξανά την ασυλία

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κέρδισε έναν ακόμη αγώνα ασυλίας στην Φάρμα με την ίδια να επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πόσο δυνατή είναι!

Οι γυναίκες για ακόμη μια φορά βρέθηκαν στο τάκο, με την πρώτη μονομάχο να είναι η Μαρία Φραγκάκη, η οποία με την σειρά της είχε να διαλέξει την κοπέλα που θα αγωνιστεί!

Τελικά, το παιχνίδι κέρδισε η Κυριακή σημειώνοντας ένα εξαιρετικό ρεκόρ!

Φάρμα η Κυριακή κέρδισε ξανά την ασυλία

Η Κάτια Δέδε η δεύτερη μονομάχος

Η Μαρία Φραγκάκη, ως πρώτη μονομάχος, βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ορίσει την αντίπαλο της, με την οποία θα αγωνιστεί στην μάχη της Φάρμας.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κέρδισε την ασυλία για ακόμη μια φορά, οπότε αυτόματα αποκλείστηκε από τις επιλογές της Μαρίας. Η ίδια δήλωσε πως έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς με όλες τις κοπέλες τα πάει εξαιρετικά καλά.

Ωστόσο, επέλεξε να δώσει την μαύρη πέτρα στην Κάτια Δέδε και να την ορίσει ως την δεύτερη μονομάχο.

Αποχώρησε η Μαρία Φραγκάκη

Και οι δύο σημείωσαν αρκετά καλή προσπάθεια, ωστόσο η Μαρία Φραγκάκη ήταν τελικά η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί οριστικά από το επιτυχημένο ριάλιτι περιπέτειας.