Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Διαγωνίστηκε μαζί με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος
TV24 02.04.2021 23:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Σπυροπούλου ανέδειξε μετά την αποχώρησή της ως υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θοεδωρόπουλο ενώ συνυποψήφιός του ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Οι δυο τους διαγωνίστηκαν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα και τελικά αρχηγός της Φάρμας για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε ο Βασίλης.

Ο Βασίλης είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να γίνει αρχηγός και ήθελε πολύ να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως βρισκόταν απέναντι σε έναν αρκετά απαιτητικό αντίπαλο αλλά παρόλα αυτά, τα κατάφερε και πήρε τη νίκη.

Ο Θανάσης Πάτρας, ως προηγούμενος αρχηγός, παρέδωσε στον Βασίλη τα κλειδιά για το δωμάτιο του αρχηγού και είπε ότι του αξίζει.

Η ανάδειξη του Βασίλη ως αρχηγού της Φάρμας

«Ήρθα εδώ και έμαθα ότι είστε με έναν λιγότερο»

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες στο αγρόκτημα και φάνηκε να είναι έκπληκτος με την είδηση πως ο Ερωτόκριτος αποφάσισε πολύ ξαφνικά να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής δεν περίμενε να μάθει αυτά τα νέα και όπως είπε στους παίκτες μίλησε με τον Ερωτόκριτο και του αποκάλυψε πως μία στιγμή ήταν αρκετή για να τον κάνει να πάρει αυτή την απόφαση.

«Μου θυμίζετε κλασική ταινία θρίλερ που ξεκινάνε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα με γέλια και σε κάθε πλάνο κάποιος εξαφανίζεται. Ο Ερωτόκριτος, λοιπόν, όπως εσείς γνωρίζετε πριν από εμάς, τελείως αιφνιδίως, χθες το βράδυ αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους.

Έτσι και γω ήρθα σήμερα εδώ και έμαθα ότι είστε ένας λιγότερος. Ο Εωρτόκριτος, από το λίγο που του μίλησα, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος που σίγουρα αφήνει το στίγμα του. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που περνούν απαρατήρητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Φάρμα Τανιμανίδης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των γυναικών

Πρωινό: Μπαίνει στη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Share