Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Η φράση του Βασίλη που προκάλεσε εντάσεις στο σπίτι

Οι στερεοτυπικές αντιλήψεις έκαναν την εμφάνιση τους

Φάρμα: Η φράση του Βασίλη που προκάλεσε εντάσεις στο σπίτι
TV24 03.04.2021 21:48
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Εντάσεις προκάλεσε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας μια συγκεκριμένη φράση του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, με τον οποίο τα έβαλαν όλες οι γυναίκες του σπιτιού.

Αφού ο Βασίλης ανακοίνωσε πως η πρώτη μονομάχος είναι η Μαρία Φραγκάκη, ο ίδιος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.

Φάρμα η φράση του Βασίλη που προκάλεσε εντάσεις στο σπίτι

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις γυναίκες πως δεν κάνουν και πολλά στο σπίτι, παρά μόνο να.. ανακατεύουν τα φασόλια! Φυσικά, η φράση αυτή προκάλεσε τόσο τον εκνευρισμό της Μαρίας όσο και των υπόλοιπων γυναικών, με την Κάτια να τονίζει πως στην κουζίνα μαγειρεύουν μόνο οι γυναίκες ενώ οι άντρες αρνούνται κατηγορηματικά!

Ο Σάκης αμέσως μετά επισήμανε πως όλες αυτές οι στερεοτυπικές αντιλήψεις πρέπει να μείνουν έξω και από την Φάρμα και γενικώς από την ζωή μας!

Φάρμα: Τανιμανίδης για αποχώρηση Ερωτόκριτου - «Όποιος θέλει μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει»

Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν αναφερθεί στις κόρες του που σε λίγους μήνες θα έρθουν στο κόσμο, μίλησε για την Φάρμα κάνοντας το δικό του σχόλιο για την χθεσινή οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου από τo παιχνίδι.

«Ο καθένας όπως την έχει δει και όπως την έχει ακούσει… Ο Ερωτόκριτος έτσι την άκουσε και ήθελε να αποχωρήσει», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

«Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, όχι μόνο στη Φάρμα αλλά γενικότερα στα ριάλιτι, οι παίκτες είναι μέσα με τη δική τους βούληση. Δεν είναι κανένας με το ζόρι οπότε καμία παραγωγή δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει κάποιον να μείνει.

Όποιος θέλει, ότι ώρα θέλει, μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει. Δεν νομίζω να φταίει η περιθωριοποίηση από την υπόλοιπη ομάδα. Πραγματικά νομίζω ότι ήταν μια στιγμή που πραγματικά ένιωσε ότι θέλει να βγει, αποφάσισε να βγει, του είπαμε «με το καλό» και με πολύ απλό τρόπο αποχώρησε», συνέχισε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωινό: Μπαίνει στη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των γυναικών

Share