Φάρμα: Η πρώτη μονομάχος η Μαρία Φραγκάκη

Την επέλεξε ο Βασίλης Θεωδορόπουλος ως αρχηγός της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η πρώτη μονομάχος η Μαρία Φραγκάκη

Το αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να δίνει την μαύρη πέτρα σε έναν από τους δύο υπηρέτες και να τον ορίζει ως πρώτο μονομάχο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε στο τραπέζι τους παίκτες προκειμένου να ανακοινώσει ο Βασίλης, σαν αρχηγός της εβδομάδας, τον πρώτο μονομάχο.

Φάρμα πρώτη μονομάχος η Μαρία Φραγκάκη

Ο ίδιος λοιπόν έδωσε την πέτρα στην Μαρία Φραγκάκη, που ήταν υπηρέτρια μαζί με τον Θανάση Πάτρα, με την πρόφαση πως έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στο σπίτι ενώ δήλωσε πως αν φύγει δεν θα φταίει αυτός αλλά ο δικός της τραυματισμός.

Φάρμα: Ο Τανιμανίδης απέφυγε να απαντήσει για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την Φάρμα και τη ζωή των παικτών μέσα στο ριάλιτι, που φαίνεται πως αρχίζει να είναι λίγο δύσκολη.

Εκτός του ότι αποκάλυψε πως απόψε θα δούμε την είσοδο του Τάσου Ξιαρχό και του Κώστα Γκρέκα στο παιχνίδι, μίλησε και για την σχέση Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στον Τζώρτζογλου και τον Ιατρόπουλο υπάρχει μεγάλη αγάπη».

Όσον αφορά την σχέση Ντούπη και Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης απέφυγε να πει οτιδήποτε άλλο παρά μόνο ότι κάτι υπάρχει ανάμεσα τους.