Η Φάρμα: Αποθέωση από το Twitter για Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο - «Δίδυμο από άλλο πλανήτη»

Τους έχει αγαπήσει όπως φαίνεται ο κόσμος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Αποθέωση από το Twitter για Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο - «Δίδυμο από άλλο πλανήτη»

Το απόλυτο δίδυμο για φέτος και συγκεκριμένα στην Φάρμα είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου, οι οποίοι φαίνεται να αποθεώνονται από το Twitter.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται από πολύ παλιά και φαίνεται να έχουν διατηρήσει μια φιλία πολλών χρόνων. Ωστόσο, στην Φάρμα είναι σαν τον σκύλο με την γάτα.

Μπορεί το ένα λεπτό να φαγώνονται και το αμέσως επόμενο να αγκαλιάζονται σαν μικρά παιδιά! Φυσικά αυτό το δίδυμο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι φαίνονται να τους έχουν λατρέψει!

Δείτε παρακάτω μερικά πετυχημένα tweets

Η Φάρμα Στράτπς Τζώρτζογλο και Ιατρόπουλο

Η Φάρμα Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο

Η Φάρμα Twitter για Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο

Η Φάρμα αποθέωση από το Twitter για Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο

Η Φάρμα: Αυτό ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει από την παραγωγή

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας.

Ο ίδιος έχει αναλάβει να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, στο οποίο οι παίκτες μεταμορφώνονται σε αγρότες και στο οποίο πρόκειται να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες.

Ο Σάκης πολύ πριν αρχίσει η Φάρμα, μοιράζεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αρκετά στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις. Αυτήν την φόρα ωστόσο, ήθελε να αποκαλύψει και τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή!

Έτσι λοιπόν είπε χαρακτηριστικά: “Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι χαρούμενος, ακόμα και στο χώρο που εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που ζήτησα από την παραγωγή είναι….ένα μονόζυγο! Το οποίο τοποθέτησα ακριβώς πάνω από την Φάρμα για να βλέπω και τους παίκτες”.

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης μονόζυγο

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης