Η Φάρμα: Εκνευρίστηκε ο Ιατρόπουλος - «Εγώ προστασία και βοήθεια δεν χρειάζομαι από κανέναν!»

Προκάλεσαν αντιδράσεις οι δηλώσεις του Τζώρτζογλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Εκνευρίστηκε ο Ιατρόπουλος - «Εγώ προστασία και βοήθεια δεν χρειάζομαι από κανέναν!»

Καυγάδες και εντάσεις με το καλημέρα σας είχε για ακόμη μια φορά το επεισόδιο της Φάρμας, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να τα βάζει με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Οι δύο υποψήφιοι για την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας ορίστηκαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Θανάσης Πάτρας, με τον πρώτο να επιλέγεται από την Μαρία Θωμά ενώ ο δεύτερος από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Στράτος ήταν αυτός που θα έκρινε το αποτέλεσμα και έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Θανάση, επιλέγοντας τον δεύτερο με την δικαιολογία πως ο πρώτος χρειάζεται προστασία, καθώς λόγω κάποιων σωματικών του προβλημάτων θα ήταν ριψοκίνδυνο να αναλάβει τόσες ευθύνες.

Αυτές οι δηλώσεις φάνηκαν όμως να εκνεύρισαν τον Μιχάλη, με τον ίδιο να ξεσπά αμέσως μετά και να τονίζει πως δεν χρειάζεται από κανέναν ούτε βοήθεια αλλά ούτε και προστασία.

Η Φάρμα εκνευρίστηκε ο Ιατρόπουλος

Η Φάρμα: Αυτό ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει από την παραγωγή

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας.

Ο ίδιος έχει αναλάβει να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, στο οποίο οι παίκτες μεταμορφώνονται σε αγρότες και στο οποίο πρόκειται να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες.

Ο Σάκης πολύ πριν αρχίσει η Φάρμα, μοιράζεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αρκετά στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις. Αυτήν την φόρα ωστόσο, ήθελε να αποκαλύψει και τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή!

Έτσι λοιπόν είπε χαρακτηριστικά: “Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι χαρούμενος, ακόμα και στο χώρο που εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που ζήτησα από την παραγωγή είναι….ένα μονόζυγο! Το οποίο τοποθέτησα ακριβώς πάνω από την Φάρμα για να βλέπω και τους παίκτες”.

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης μονόζυγο