«Είδα τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο και η Σοφία Παυλίδου...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Γκουρούση εν όψει της δικαστικής τους διαμάχης

«Με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα γιατί έπρεπε να μου το είχε πει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είδα τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο και η Σοφία Παυλίδου...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Γκουρούση εν όψει της δικαστικής τους διαμάχης

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/11 ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης όπου έπαιζαν ο Μάνος Παπαγιάννης (δείτε εδώ την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη) κι η Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την συγκλονιστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε με τους μώλωπες στο κορμί της).

Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της σύγκρουσης μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Οι αποκαλύψεις του Βασίλη Γκουρούση για την δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

«Αφού έμαθα ότι έγινε αυτή η φασαρία, με πήραν το βράδυ τηλέφωνο. Δεν με πήρε η κυρία Παναγοπούλου, αλλά ο διευθυντής του θεάτρου και μου είπε ότι μας δημιούργησε πάλι προβλήματα η Σοφία για ένα παταράκι… Το ίδιο βράδυ ενημερώθηκα κι ήταν πολύ αργά. Πήρα την Σοφία τηλέφωνο το πρωί. Μου είπε δεν έχει συμβεί κάτι. Αν με πάρει ο Μάνος τηλέφωνο και μου ζητήσει συγγνώμη, θα τελειώσει εκεί το θέμα.

Ο Μάνος είπε συγγνώμη για αυτό που συνέβη, δεν έπρεπε να γίνει, αναστατώσαμε το θίασο κι εγώ κι η Σοφία χωρίς λόγο από μια κακή στιγμή. Ξαφνικά έρχεται το παιδί από τα εισιτήρια και μου λέει κύριε Βασίλη σας ζητά ένας αστυνομικός έξω κι εσάς και την κυρία Μεταξά. Βγήκαμε με την Κόνι έξω κι εκεί μας είπε ότι τον έχει στείλει η κυρία Παυλίδου για να πάρει αυτόφωρο τον κύριο Παπαγιάννη. Εκεί έμαθα ότι έκανε μήνυση η Σοφία κι ότι ουσιαστικά με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα γιατί έπρεπε να μου το είχε πει.

Πήγε ο Μάνος Παπαγιάννης να αλλάξει στο καμαρίνι κι εκεί τον τσίγκλησε ο Καλυβάτσης και του είπε επίτηδες δεν σου είπε την ατάκα (σ.σ. η Σοφία Παυλίδου) γιατί κι εσύ δεν είπες την προηγούμενη. Ο Μάνος είπε όχι αποκλείεται, δεν τα κάνει αυτά η Σοφία. Την ρώτησε ο Μάνος, άρχισαν να βρίζονται, ανέβηκε πάνω, άνοιξε την πόρτα κι έγινε ό,τι έγινε. Η πόρτα δεν ήταν σπασμένη, μια χαρά ήταν…Εγώ θα σας πω ότι είδα τον Μάνο χτυπημένο και η Σοφία δεν ήρθε να τη δω ποτέ. Του είπα πως θα παίξεις έτσι. Την Σοφία την είδα μετά από δέκα μέρες, που ήρθε για πρόβα κι ήταν μια χαρά. Βγαίνει στα κανάλια ότι εγώ πήγα σαν υπερασπιστής του Μάνου. Εγώ πήγα να πω τη δική μου αλήθεια. Αν κι η Σοφία έχει βγει σε εκπομπές κι έχει κάνει τα φάουλ της κι έχει πει για τη δική μου περιπέτεια χωρίς να ξέρει. Δεν την κατηγορώ», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Οι αναρτήσεις της Παυλίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Παπαγιάννη

Η ίδια ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για τη αυτή συνέντευξη του ηθοποιού, όμως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε repost τα υποστηρικτικά προς το πρόσωπό της σχόλια από την ομάδα «Γυναίκες Καριέρας» (δείτε εδώ την συγκλονιστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε η Σοφία Παυλίδου με τους μώλωπες στο κορμί της).

undefined

undefined

undefined