«Ηγείται μιας εκπομπής και τοποθετεί τα πιόνια» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη για Μενεγάκη και Ουγγαρέζο

Τοποθετήθηκε στη μειωμένη παρουσία που έχει πλέον ο ίδιος στην εκπομπή της Ελένης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ηγείται μιας εκπομπής και τοποθετεί τα πιόνια» -  Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη για Μενεγάκη και Ουγγαρέζο

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/11 η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και τη μειωμένη παρουσία που έχει πλέον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για Μενεγάκη - Ουγγαρέζο

«Υπήρχαν εποχές να μην είμαστε στα καλύτερά μας με την Ελένη. Έχει τύχει εποχές να είμαστε στα καλύτερά μας και να βγαίνω για 5 λεπτά. Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο (σ.σ. ο Δημήτρης Ουγγαρέζος). Δεν ξέρω τι συμφωνία μπορεί να έχει κάνει. Πολλές φορές παίζουν αυτά. Αν ήταν στην «απ’ έξω», νομίζω ότι δεν θα φαινόταν καθόλου. Είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας η Ελένη, η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης με τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Ηγείται μιας εκπομπής, που λέγεται Ελένη. Είσαι ο κεντρικός κι εσύ τοποθετείς τα πιόνια καλώς ή κακώς. Για κάποιους θα φανεί άδικο και για κάποιους δίκαιο. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο έχει παίξει, οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα τι έχει συμβεί. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρήσει ο Δημήτρης συμβόλαιο. Από τη στιγμή που συμφωνεί κάτι, το πάει μέχρι τέλους. Ούτε θεωρώ ποτέ ότι ο Δημήτρης θα ήταν ο άνθρωπος που θα έπαιρνε τηλέφωνο να πει δεν λες ότι θα είμαι εκεί; Δεν είναι τέτοιος τύπος» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατά την διάρκεια της 18/11 εκπομπής

Κατά την διάρκεια της χθεσινής 18/11 εκπομπής, συνέβη κάτι επίσης περίεργο, με το twitter να ξεσπά κατά της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αφού προλόγισε τη στήλη του συνεργάτη της κι εκείνος εμφανίστηκε στο παράθυρο τραγουδώντας, τους είδαμε σε κοινό πλάνο για 7 δευτερόλεπτα ενώ η κάμερα έπιασε την Ελένη να σηκώνεται από την καρέκλα της αφήνοντας τους συνεργάτες της μαζί του και επέστρεψε αφού πια είχε τελειώσει με τη στήλη του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω κίνηση σχολιάστηκε εκτενώς στο twitter, με τους χρήστες να τονίζουν πως σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

undefined

undefined

undefined

undefined