Φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων για την Δανάη Μπάρκα - Οι καλεσμένοι και η εντυπωσιακή τούρτα

Έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων για την Δανάη Μπάρκα - Οι καλεσμένοι και η εντυπωσιακή τούρτα

Μια πολύ ξεχωριστή και σημαντική μέρα ήταν η χθεσινή 18/11 για την Δανάη Μπάρκα, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της, με την ίδια να κλείνει τα 30! Η όμορφη παρουσιάστρια λίγες ώρες μετά την εκπομπή της, όπου εμφανίστηκε με άκρως φυσικά γιορτινή διάθεση, διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Η Δανάη ήπιε, έφαγε χόρεψε και καταδιασκέδασε με την ψυχή τους, ενώ στο πλευρό της ήταν εννοείται η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Το παρών έδωσαν και άλλοι επώνυμοι, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Μαρία Καβογιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη κ.α.

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα 

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα  2

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα 3

Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυ Σταυροπούλου για τα 30 της Δανάης Μπάρκα

Για τη νέα αυτή λοιπόν δεκαετία, η τρυφερή μητέρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα socal media εκφράζοντας την αγάπη για το παιδί της, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα μας είχε συγκινήσει με μια αντίστοιχη κίνηση και η Μπάρκα.

«Μου φαίνεται σαν όνειρο…
Πως αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασα πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς μου!
Αυτό το ξεχωριστό παιδί που με αποζημιώνει κάθε μέρα για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε!
Που συμμερίζεται, δικαιολογεί ,συγχωρεί,ευγνομωνει, που μεγαλώνει όμορφα που ξέρει να αγαπάει!! Δαναάκι μου,δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα , σου λέω όμως με βεβαιότητα , οτι χωρίς εσένα , θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος!

Να παλεύω με τις αδυναμίες μου, να τις μεταλάσσω σε δύναμη, να αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον κόσμο όλο! Σε ευχαριστώ, είσαι η ανταμοιβή μου, νιώθω περήφανη για όλα όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις κάνει για εμένα( ξέρεις εσύ).
Να είσαι γερή, να έχεις αέναα αυτό το ανήσυχο πνεύμα,και αυτήν την μεγάλη γεμάτη συμπόνοια καρδιά! Να σε χαιρόμαστε ψυχή μου, και να συνεχίζει η ύπαρξη σου να επιβεβαιώνει ότι: και πραγματοποιημένο το όνειρο, όνειρο θέλουμε να μείνει!».

Μπάρκα - Σταυροπούλου