«Θα ήθελε μια ένεση...» - "Κόλαφος" ο Λάκης Γαβαλάς για τον ΣΚΑΪ

Θα είναι τελικά στο My Style Rocks;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα ήθελε μια ένεση...» -

Την ώρα που οι συζητήσεις για τους κριτές και την παρουσίαση του My Style Rocks έχουν πάρει "φωτιά" (δείτε εδώ ποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι), ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν στο σόου, κλήθηκε να απαντήσει για άλλη μία φορά για τον ρόλο του φέτος στην συγκεκριμένη εκπομπή μόδας.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει, διότι αυτό το διάστημα υπάρχουν πολλά πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται, ενώ άφησε και μερικές σπόντες για την τηλεθέαση του ΣΚΑΪ, όπου θα προβάλλεται το σόου, οι οποίες θα συζητηθούν.

Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για τον ΣΚΑΪ

«Με ρωτούν όλοι κι είναι σαν να θέλω να υπεκφύγω κάποιας απάντησης. Έχω τόσα projects και φεύγω για το Μαϊάμι μεθαύριο. Εάν δεν είχα τις σχολές μου, που διδάσκω, θα έμενα εκεί. Αν είναι κι η Ελλάδα προορισμός του να μείνω, τα budget των χρημάτων κι οι προϋποθέσεις φυσικά δεν θα πω όχι. Όπως κι εκείνοι μπορούν να ελέγξουν και να πάρουν έναν καλύτερο από εμένα», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να τον έχουν βρει, να τον πάρουν κι ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν δεσμεύομαι, ούτε κάποιοι δεσμεύονται με τη δική μου παρουσία. Εύχομαι να πηγαίνουν καλά οι τηλεοράσεις. Ο ΣΚΑΙ δεν πηγαίνει τόσο καλά, αρά θα ήθελε μια ένεση, που δεν είναι μόνο ένα Survivor ή οτιδήποτε. Να έχουν καλή επιτυχία με όποιον επιλέξουν. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα».