Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης; Τι σημαίνει το μονόπετρο στο χέρι της πρωταθλήτριας

«Το δαχτυλίδι που φορώ είναι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης; Τι σημαίνει το μονόπετρο στο χέρι της πρωταθλήτριας

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο αυτή τη χρονιά, καθώς πέρα από την συμμετοχή της στο Survivor, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων λόγω της σχέσης της με τον Χρήστο Δάντη (δείτε εδώ την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν).

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα την Παρασκευή 17/11 και αποκάλυψε για την συμμετοχή της στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά κάτι άλλο έπεσε στο μάτι της ρεπόρτερ. Τι κρύβεται πίσω από το δαχτυλίδι που φοράει η πρωταθλήτρια;

Παντρεύεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Και να έχω υπογράψει για το Survivor All Star δεν θα το έλεγα, δεν επιτρέπεται από την παραγωγή», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν θα είναι οι καλύτεροι αγωνιστικά, απλά ήταν καλοί στο ριάλιτι… Τα 5.000 ευρώ δεν είναι λίγα και κάποιοι ζητάνε παραπάνω. Θα πω ότι είναι αχαριστία. Έχουμε μπερδευτεί. Εγώ κοίταξα με το που βγω από το παιχνίδι να δω δουλειά».

Και εξήγησε για το μονόμετρο που φοράει: «Το δαχτυλίδι που φορώ είναι ένα μονόπετρο της γιαγιάς μου. Ο Χρήστος δεν έχει αξιωθεί να πάρει δαχτυλίδι. Μετά τους τέσσερις γάμους δεν θα θέλει».

Τι θα κάνει ο Δάντης αν φύγει για Άγιο Δομίνικο ξανά

Λίγες ημέρες πριν η κάμερα της Super Κατερίνα εντόπισε τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σε κοινή τους έξοδο και ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε για την περίπτωση που η καλή του αποχωρήσει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, εξαιτίας του Survivor All Star.

Εξήγησε πως αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον, αφού δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται πολύ μακριά από τις συντρόφους του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και εκείνη στο παρελθόν είχε δηλώσει πως μπορεί να προκύψουν πολλά προβλήματα σε μία σχέση λόγω της απόστασης.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες».