Πασχάλης: Είχαν χωρίσει πριν ακόμη φτάσουν στον γάμο με την Αλίκη Αρβανιτίδη - Ποιος ήταν ο λόγος

Μεγάλες αποκαλύψεις στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πασχάλης: Είχαν χωρίσει πριν ακόμη φτάσουν στον γάμο με την Αλίκη Αρβανιτίδη - Ποιος ήταν ο λόγος

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε ο Πασχάλης το βράδυ του Σαββάτου 19/11 για να διασκεδάσει τους τηλεθεατές του καναλιού, ωστόσο δεν ήταν μόνος. Μαζί του ήταν και η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις για την γνωριμία και τον γάμο τους.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον χωρισμό που βίωσαν πριν οδηγηθούν στον γάμο (δείτε, όμως, εδώ τι έσωσε τον γάμο τους αργότερα) και δεν θα πιστέψετε τι ήταν αυτό που τους κράτησε μακριά.

Γιατί είχαν χωρίσει ο Πασχάλης και η Αλίκη Αρβανιτίδη

«Μέναμε απλά στην ίδια ωραία γειτονιά. Κάποια στιγμή συναντηθήκαμε και τον χαιρέτησα ως εξής. "Hello Dragstore man" του λέω γιατί τότε ο Πασχάλης είχε το πρώτο του συγκρότημα, του Dragstore Men. Από εκεί και μετά αρχίσαμε να βλεπόμαστε φιλικά, είχαμε ένα εξάμηνο φλερτ έντονο και με πολύ συναίσθημα, κάποια στιγμή μας είδε ο αυστηρός μπαμπάς μου στον δρόμο και επειδή θύμωσε πολύ μας χώρισε. Δηλαδή για δυο χρόνια δεν μπορούσαμε να ιδωθούμε, βλεπόμασταν από μακριά αλλά υπήρχε πάντα μια φλόγα», είπε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε: «Δεν βλεπόμασταν ούτε κρυφά, δεν γινόταν. Ήμουν και δεκατεσσάρων χρονών κοριτσάκι. Πολύ μικρή ήμουν. Ώσπου κάποια στιγμή, λίγο πριν κλείσω τα 17, τον συνάντησα στην πόρτα του πατρικού μου σπιτιού και όπως, με κοίταξε, μου λέει "θέλεις να βρεθούμε την Κυριακή να πάμε να πιούμε ένα ποτό;".

Δέχθηκα και έτσι έγινε και βρεθήκαμε. Στο πρώτο όμως ραντεβού χαθήκαμε γιατί λάθος κατάλαβα εγώ τον τόπο του ραντεβού αλλά μεσολάβησε η μαμά του από το σπίτι και μας είπε που θα βρισκόμασταν. Αυτό ήταν και το πρώτο μας ραντεβού στις 20 Σεπτεμβρίου 1967 το οποίο και γιορτάζουμε ανελλιπώς κάθε χρόνο».

«Όταν ήρθε η ώρα να με ζητήσει ο Πασχάλης για να αρραβωνιαστούμε και να παντρευτούμε, πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου και του ζήτησε ένα ραντεβού για να πάει να τον δει στο γραφείο του. Πήγε, δεν ξέρω τι είπαν οι δυο τους, αλλά όταν γύρισε ο πατέρας μου στο σπίτι λέει στη μητέρα μου… μου φαίνεται πως αυτός ο μπαγάσας είναι πολύ συμπαθητικός και θα με κάνει να τον αγαπήσω! Και τελικά τον αγάπησε πάρα πολύ και ο Πασχάλης τους είχε σαν γονείς του», κατέληξε.

Πασχάλης

Αυτή είναι η κούκλα κόρη τους

Το Σάββατο 19/11 στην εκπομπή Σπίτι με το MEGA εμφανίστηκε, λοιπόν, ο Πασχάλης, ο τραγουδιστής ο οποίος έχει κρατήσει συντροφιά με τα τραγούδια του σε τόσο κόσμο και αφήσει την δική του ιστορία στον χώρο της μουσικής, ο οποίος, όμως, προηγουμένως έζησε μία περιπέτεια που τον οδήγησε στην σύλληψη.

Η κάμερα της "Ελένης", λοιπόν, βρέθηκε στα γυρίσματα και ο ίδιος, όπως και η κόρη του, μίλησαν σε αυτή. Την Ζηνοβία Αρβανιτίδη δεν την βλέπουμε συχνά, όμως πρόκειται για μία πολύ όμορφη γυναίκα, η οποία πλέον είναι 46 ετών. Η ίδια αναφέρθηκε στον πατέρα της χρησιμοποιώντας τα καλύτερα λόγια, προσφέροντάς του ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Είμαι αυτός που θεμελίωσε την ελληνική pop μουσική μαζί με τους Olympians», δήλωσε ο καλλιτέχνης αρχικά και συμπλήρωσε: «Στα μη φώτα, στα backstage. Κάθε φορά πρέπει να ξεκινάς από την αρχή».

«Σέβομαι τον κόσμο που αγαπάει τα τραγούδια μου και έχει δημιουργήσει στη ζωή του με αυτά εικόνες και στιγμές», πρόσθεσε έπειτα.

Η κόρη του, από την άλλη πλευρά, σημείωσε: «Πραγματικά όσοι τον βλέπουν live παθαίνουν πλάκα» και στη συνέχεια επισήμανε: «Θυμάμαι ότι κάναμε συναυλίες με τον μπαμπά μου και γινόταν χαμός από κόσμο. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία».

Όσον αφορά τον ρόλο του μπαμπά της ως παππούς, είπε: «Πιστεύω δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ζωή ενός ανθρώπου να φτάσει να γίνει παππούς».