Μέχρι και τα φρύδια τους είναι ίδια - Η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου που έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο

Η ομοιότητά τους είναι συγκλονιστική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / helenapaparizou
instagram / helenapaparizou

Μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μάλιστα πριν μερικές μέρες βρέθηκε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα σε συναυλία της Eurovision που οργανώθηκε, με την εμφάνισή της στη σκηνή να "αναστατώνει" (δείτε την εδώ).

Η ίδια πάντα αποτελεί θέμα συζήτησης και οι θαυμαστές της είναι φυσικά χιλιάδες. Η ομορφιά της είναι μοναδική, το ίδιο και ο τρόπος που ερμηνεύει κάθε της τραγούδι.

Μάλιστα, μια από τις θαυμάστριες της φαίνεται πως αποτελεί και την πρώτη σωσία της, μιας και η ομοιότητά τους είναι απλά συγκλονιστική, για αυτό και έχει γίνει viral.

Ο λόγος για τη Ναυσικά Χιώτη, η οποία πριν καιρό είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και είχε πει χαρακτηριστικά για την Έλενα Παπαρίζου:

«Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πολύ!

Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω. Στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ. Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το «Τρελή Καρδιά, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!».

Εμείς την βρήκαμε στο TikTok και μείναμε απλά άναυδοι με το πόσο πολύ μοιάζουν.

Η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου

@nausika_xioti

ένας φίλος έκανε την σύγκριση ίσως ναι να υπάρχει τελικά ομοιότητα...αν δεν μου το λέγατε δεν θα έκανα ποτέ εγώ την σύγκριση#paparizouelena #for #for

♬ πρωτότυπος ήχος - nausika_xioti

Δείτε εδώ την συνέντευξή της: