Με "καυτό" μίνι φόρεμα γεμάτο κρόσια - "Σείστηκε" ολόκληρη η Ολλανδία με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Αποθεώθηκε στην συναυλία για την Eurovision

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / helenapaparizou
instagram / helenapaparizou

Στην σκηνή του θρυλικού Ziggo Dome στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με αφορμή το Het Grote Songfestivalfeest – ένα τρίωρο φεστιβάλ με live εμφανίσεις από superstars της Eurovision εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/11 η Έλενα Παπαρίζου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε φυσικά το «My Number One», ακολουθώντας και την χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από το Ολλανδικό κοινό.

Λίγο αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε και ο Νίκος Παναγιωτίδης για να τραγουδήσουν ως Antique, παρουσιάζοντας το “Die For You”. Στο Het Grote Songfestivalfeest συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Johnny Logan, Loreen, Carola, Mans Zelmerlow, Alexander Rybak, Netta, Duncan Laurence, Lordi, Sandra Kim, Jamala, Kalush Orchestra, Stefania, Sandra Kim, Conchita Wurst κ.α.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Βοτανικό κάθε Παρασκευή και Σάββατο (δείτε εδώ με ποιους).

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην συναυλία για την Eurovision στην Ολλανδία

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην συναυλία για την Eurovision στην Ολλανδία
Instagram / helenapaparizou

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην Ολλανδία
Instagram / helenapaparizou

Το καλοκαίρι είχε χορέψει με κοντό τζιν σορτσάκι το My Number One και στα Ιωάννινα

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε το καλοκαίρι την περιοδεία της και στάση της στις 4/9 ήταν τα Ιωάννινα. Εκεί τραγούδησε όλες τις επιτυχίες της από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της (δείτε πως ήταν τότε) μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique και σήμερα το όνομα της ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Είναι η 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνης από το 1960 μέχρι σήμερα με συνολικά επτά πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς δίσκους.

Η συναυλία λοιπόν, που έδωσαν ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες, η Έλενα Παπαρίζου και ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τα Ιωάννινα.

Η Έλενα Παπαρίζου τους τρέλανε μάλιστα όλους, όταν τραγούδησε το My Number One και χόρεψε όπως χόρεψε το 2005 στην Eurovision. Την ώρα λοιπόν που έδινε ρεσιτάλ, όλοι ούρλιαζαν.