«Ανακάλυψα αυτόν τον φίλο της Αλεξάνδρας όταν...» - Η "σκληρή" απάντηση του Αριστομένη Γιαννόπουλου στον Στάθη Σχίζα

« Από τη στιγμή που περνάνε καλά που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ανακάλυψα αυτόν τον φίλο της Αλεξάνδρας όταν...»  - Η

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 20/11 ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε και σε όσα είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι δηλώσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου για Παναγιώταρου - Σχίζα

«Εγώ είπα αυτό που νιώθω. Φάνηκε σκληρό ότι είπα πως σε εμάς υπήρχε ισορροπία; Εγώ δεν το ακούω τόσο σκληρό. Εσείς με ρωτήσατε τι σχέση είχα εγώ με την Αλεξάνδρα κι απάντησα. Δεν απάντησα για τη σχέση του Στάθη με την Αλεξάνδρα. Ο καθένας κάνει τις σχέσεις που θέλει. Από τη στιγμή που με ρωτήσανε τι νιώθω, είπα ξεκάθαρα πως στη δική μας σχέση υπήρχε ισορροπία. Ό,τι λέει η Αλεξάνδρα δέχομαι.

Δεν είμαι στη σχέση, ούτε στο κρεβάτι τι κάνει το κορίτσι. Ας περνά καλά. Από τη στιγμή που περνάνε καλά κι έχουν βρει ισορροπίες οι δυο τους, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν μιλώ για άλλες σχέσεις και δεν ασχολούμαι καν. Έχω τη δική μου, περνώ καλά, ζω τη ζωή μου. Δεν θα αναφέρω κάτι περισσότερο.

Τον συγκεκριμένο τύπο το γνώρισα μέσα από το Survivor. Τότε τον ανακάλυψα τον φίλο αυτό της Αλεξάνδρας. Αυτά.

Καλές είναι οι σχέσεις. Τυπικές. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, μία στο τόσο», κατέληξε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Τι είχε πει ο Σχίζας για τον πρώην της συντρόφου του

Με την σειρά του, ο Στάθης τόνισε πως... μάλλον είναι πολύ σκληρός άντρας ο γνωστός πλαστικός χειρούργος.

«Μάλλον είναι πολύ σκληρός άντρας ο Αριστομένης. Δεν έχω κάτι να με ενοχλεί, είμαι πολύ open σαν άνθρωπος. Εννοείται ότι έχουν πολύ καλή σχέση με τον Αριστομένη, έχουν περάσει έναν γάμο μαζί. Εγώ είμαι ένα άλλο κομμάτι. Στο σημείο που δεν προσβάλλει το δικό μας κομμάτι, είμαι οκ», είπε χαρακτηριστικά.