«Όλα μου τη θυμίζουν! Τα τελευταία 2 χρόνια...» - Συγκινήθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον χαμό της μητέρας του

«Για όλους η μάνα είναι μάνα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλα μου τη θυμίζουν! Τα τελευταία 2 χρόνια...» - Συγκινήθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον χαμό της μητέρας του

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Βίκυ Δέτσικα μίλησε το πρωί της Κυριακής 20/11 ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι καλά με την Βαρβάρα Κίρκη, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόσφατα χαμό της μητέρας του (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία).

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τον χαμό της μητέρας του

«Η δουλειά με βοηθάει κι η αγάπη του κόσμου να ξεπερνώ όλες αυτές τις στενάχωρες στιγμές και φάσεις της ζωής. Για όλους η μάνα είναι μάνα. Πήγαινα την έβλεπα, αλλά είχε μεγαλώσει. Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωριόταν. Όποτε πηγαίνω σπίτι τη θυμάμαι. Όλα μου τη θυμίζουν στο πατρικό.

(Έδωσε στην Βαρβάρα) ένα συνηθισμένο κόσμημα, που το θεωρούσε πολύ σημαντικό. Το έβγαλε από το χέρι της και το έδωσε. Είναι κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή μας, που σε κάνουν πιο δυνατό. Όταν μπορείς και ξεπερνάς και νικάς τις δυσκολίες της ζωής, προχωράς. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους σωστούς δίπλα σου και να σου λένε το σωστό. Ευχαριστώ πολύ» δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Αυτό είναι το δαχτυλίδι που είχε κάνει δώρο η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη στην Βαρβάρα Κίρκη

Η κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη έγινε στις 5/10 το πρωί, με τον τραγουδιστή να είναι φανερά συγκινημένος (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις). Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη.

Η ίδια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Μαρία Βλάχου η οποία μεταξύ άλλων έδειξε το δακτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δακτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» είπε συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη.